Kevään kurssit varattavissa nyt

1.12.2021 - 14:19
Nainen harjoittelee personal trainerin kanssa kuntosalilla.
Haluaisitko oppia jotain uutta tai kaipaatko muutosta treenirutiiniisi? UniSportin kevään liikuntakurssit on nyt varattavissa! Kursseille mahtuu rajattu määrä osallistua, joten nopeat syö hitaat. Valikoimassa mm. PT pienryhmät, kuntosalistartti ja palloilu.

Kevään kurssit ja PT-pienryhmät ovat nyt varattavissa, katso koko kurssivalikoima verkkokaupassamme. Muista kirjautua sisään nähdäksesi oman asiakasryhmäsi mukaisen hinnan.

Kurssit tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden opetella uusi laji turvallisesti tai syventää osaamistasi. Opetus on yksilöllisempää kuin viikkotunneilla, ja oikeita liikkeitä ehtii harjoitella rauhassa. Opetus myös etenee joka viikko. Kursseilla treenataan myös samassa suljetussa ryhmässä kohti yhteisiä tavoitteita.

Katso ainakin nämä:

  • Kuntosalistartti, jossa opit oikeat tekniikat salitreenin turvalliseen aloittamiseen. 
  • Palloilukursseilla pääset pelaamaan kivassa porukassa ja samalla oppimaan lajin tai syventämään osaamista.
  • PT Pienryhmässä treenaat samanhenkisen porukan kanssa kohti yhteisiä tavotteita.

Kurssien pituudet vaihtelevat kurssista riippuen ja maksat kurssista asiakasryhmäsi mukaisen, kurssikohtaisen hinnan. Tarkemmat tiedot yksittäisistä kursseista löydät verkkokaupastamme. Kurssit ovat avoimia kaikille eikä sinun tarvitse olla UniSportin asiakas osallistuaksesi. Tervetuloa kokeilemaan jotain uutta!