Keskusten sulku jatkuu 24.1.2022 saakka koskien kausikorttipalveluita, joukkuepalloilua ja seura- ja vakiovuorotoimintaa

7.1.2022 - 17:29
Kuva unisportin logosta.
UniSport jatkaa liikuntakeskusten sulkua kuntosali-, ryhmäliikunta-, palloilu- ja seura- sekä vakiovuorotoiminnan osalta Aluehallintoviraston 7.1. tiedottaman päätöksen johdosta 24.1.2022 saakka.

UniSportin kuntosalit, ryhmäliikunta- ja joukkuepalloilutoiminta ovat suljettuna 24.1.2022 saakka. Noudatamme Aluehallintoviraston 7.1.2022 tekemää päätöstä koskien virkistys- ja liikuntatilojen sulkemista Uudellamaalla.

Sulkeminen ei koske lasten ja nuorten ohjattua harrastustoimintaa eikä ammattiurheilua.

Lisäksi tarjoamme seuraavia palveluita tiistaista 11.1. alkaen

  • hieronta,
  • personal training sekä
  • sulkapallon kertavuorot. (Sulkapallo-vuorot tulkitaan kuuluvaksi perhe- ja yksityiselämän piiriin. Vuoroja käyttävien on oltava kytköksissä toisiinsa esim. perheenä tai kaveriporukkana.)

Kluuvi, Kumpula ja Otaniemi avataan 11.1.2022 edellä mainituille palveluille. Muut keskuksemme pysyvät suljettuina. Noudatamme poikkeavia aukioloaikoja, jotka päivitetään sivuillemme maanantaina 10.1. Palvelut ja sulkapallovuorot tulevat varattaviksi ensi viikolla.

Online-tunnit jatkuvat normaalisti

Tarjoamme sulun aikana online-tunteja Mywellness-alustan kautta sekä runsaasti treenitallenteita. Online-palvelut ovat käytössäsi joko kausikortilla tai online-kausikortilla.

Mitä tämä tarkoittaa sinulle

Kausi- ja 10-korttiasiakkaana

Korttisi voimassaoloa jatketaan automaattisesti sulkua vastaavan ajan verran.

Kausikortilla ja online-kausikortilla voit treenata Mywellness-sovelluksen kautta online-tunneillamme sekä hyödyntää tallenteita myös sulun ajan.

Muut palvelut

  • Sulun aikana alkavat kurssit joudutaan valitettavasti perumaan. Etukäteen suoritetut kurssimaksut palautetaan käyttäjätilisi asiakassaldolle. Voit myöhemmin käyttää asiakassaldoa maksuvälineenä minkä tahansa UniSportin tuotteen tai palvelun maksamiseen tai osamaksamiseen.
  • Maksetuista, mutta toteuttamatta jäävistä palveluista, kuten kertavuorot ja hieronta, palautamme maksun käyttäjätilisi asiakassaldolle.
  • Vakiovuoroista ja tilavuokrauksesta emme luonnollisesti laskuta kiinnioloajalta, kun vuoroa ei voi käyttää. Yhteyshenkilö lähettää aiheesta sähköpostia.
  • Lahjakorttien voimassaoloaikaa jatketaan Unisportin toimesta automaattisesti sulkemisaikaa vastaavalla ajalla.

Lasten ja nuorten harrastustoiminta ja ammattiurheilu UniSportissa

Tilojen sulkeminen ei kuitenkaan koske vuonna 2003 syntyneiden tai sitä nuorempien ohjattua harrastustoimintaa tai  ammattiurheilua. Näin ollen UniSportin tiloissa on mahdollista seuratoiminnan ja vakiovuorojen puitteissa järjestää vuonna 2003 syntyneiden tai sitä nuorempian ohjattua harrastustoimintaa, koulujen tai ammattiurheilijoiden toimintaa. Toiminnassa on noudatettava viranomaisten antamia terveysturvallisuusohjeita. Huom. 16 vuotta täyttäneiltä kysymme koronapassin (ei koske ammattiurheilua).

Näistä vuoroista ja toiminnasta sovitaan erikseen seurojen ja vakiovuoroasiakkaiden kanssa.

Seuraamme tilanteen kehittymistä sekä mahdollisia uusia rajoituksia ja suosituksia. Pidämme oikeuden muutoksiin.

Verkkosivuillamme on aina saatavilla ajankohtainen tieto tilanteesta.