Ilmaisia treenivinkkejä Personal Trainereilta - PT Tour 17.3. & 24.3. Kampanja on peruttu.

20.2.2020 - 11:15
Oletko koskaan harkinnut treenaavasi Personal Trainerin kanssa? Tule tutustumaan UniSportin Personal Trainereihin ja kysy juuri sinulle sopivia treeni- ja hyvinvointivinkkejä!

Peruutamme kampanjan koronatilanteen vuoksi.

Tervetuloa saamaan ilmaisia vinkkejä UniSportin ammattitaitoisilta Personal Trainereilta kahtena peräkkäisenä tiistaina, 17.3. ja 24.3.2020! Treeni- ja hyvinvointineuvojen lisäksi pääset myös testaamaan liikkuvuuttasi älykepin avulla.

PT TOUR AIKATAULU:

Ti 17.3. klo 17-19
UniSport Kluuvi - Riku Saastamoinen & Sonetta Harjanne
UniSport Otaniemi - Kadri Forström
UniSport Kumpula - Susanna Rouhiainen & Alexandra Absalova
UniSport Meilahti - Stelios Katsaras & Federico Bobba

Ti 24.3. klo 17-19
UniSport Kumpula - Susanna Rouhiainen & Federico Bobba

Tule tutustumaan Personal Trainer palveluihin ja kysy ammattilaisten parhaat treenivinkit juuri sinulle!

PT TOUR TARJOUKSET:

PT Demo 29€ (ovh. 50€)*
Ilmainen treenikuukausi ostaessasi PT paketin **

Tarjoukset ovat voimassa ainoastaan liikuntakeskuksissa ja vain PT Tourin aikana, Personal Trainereiden ollessa tavattavissa.

*PT Demo on UniSportin Personal Trainerin ohjaama treeni, jonka aikana saat kuvan harjoittelusta valmentajan johdolla. Tapaaminen sisältää lyhyen haastattelun, jonka perusteella PT vetää sinulle lämmittelyn ja tehokkaan harjoituksen. Demo kestää 45min eikä se sisällä harjoitusohjelman tekoa.

**Tarjous koskee kaikkia PT Tourilla solmittuja 6x,10x, 20x tai 30x PT paketteja. PT paketit tulee solmia standilla ja ne voi tehdä vain paikalla olevien PT:n kanssa. Saadaksesi ilmaisen treenikuukauden sinulla tulee olla voimassa oleva UniSportin kausikortti.