Haemme malleja kuvauksiin

5.7.2021 - 09:38
Tykkäätkö liikkua, treenaatko tavoitteellisesti tai oletko vasta harkitsemassa liikunnan aloittamista? Etsimme monenlaisia, eri kokoisia ja eri taustoista tulevia ihmisiä malleiksi kuvauksiimme!

UniSport on kaikille avoin Aalto-yliopiston, Hankenin ja Helsingin yliopiston yhteinen erillislaitos, joka tarjoaa monipuolisia liikuntapalveluita turvallisessa ja positiivisessa ilmapiirissä.

Kuvaukset järjestetään liikuntakeskuksissamme pääkaupunkiseudulla tiistaina 24.8.. Palkkio kuvauksesta on UniSportin lahjakortti.

Koska asiakkainamme on kaikenlaisia ihmisiä, haluamme myös malleiksi kuvauksiin monennäköisiä ja-kokoisia, erilaisia ihmisiä.

- Oletko 20-30 v. tai 40-55 v. ikäinen nainen, mies tai muunsukupuolinen?

- Kuulutko seksuaalivähemmistöön tai etniseen ryhmään?

- Oletko vasta aloittelija tai tavoitteellinen treenaaja?

Jos jokin näistä kolahti omalle kohdallesi, saatat olla juuri se ketä etsimme!

Ilmoittaudu yhteistyökumppanimme Keksin mallipankkiin osoitteessa mallipankki.fi. HUOM! Muista lisätä ilmoittautumisen yhteydessä kuvauskoodi 240821UU, jotta tiedämme, että olet kiinnostunut tästä kuvauksesta. Keksiläiset ovat erikseen yhteydessä hakuun sopiviin malleihin.

P.S. Jos vielä mietit, uskallatko tulla malliksi, ei kannata jännittää :) UniSportiin saat tulla juuri sellaisena kuin olet. UniSportin kulttuuriin ei kuulu tiukat raamit tietynlaisesta kehosta tai tavasta harrastaa ja liikkua. Suoritusta tärkeämpää on liikunnasta seuraava hyvä olo.