Anna jouluna hyvän olon lahja

23.11.2022 - 10:00
Joululahjapaketti
Joulu lähestyy ja sen myötä myös joulukiireet. Lahjoista ei kuitenkaan tarvitse stressata, sillä Unisportista löydät joulun liikuttavimmat lahjaideat.

Haluatko muistaa läheistäsi, muttet keksi miten? UniSportin lahjakortilla lahjansaaja voi itse päättää, käyttääkö kortin esimerkiksi rentouttavan hierontaan, kiinnostavaan kurssiin tai vaikka kannustaviin Personal Trainerin palveluihin.

  • Hanki lahjakortti mistä tahansa asiakaspalvelupisteestämme tai verkkokaupasta.
  • Voit hankkia kortin asiakaspalvelusta juuri haluamallesi summalle. Verkkokaupasta voit valita 10, 20, 50 ja 100 € arvoisen lahjakortin.
  • Korttia voi käyttää maksuvälineenä kaikkiin UniSportin palveluihin ja tuotteisiin.
  • Lahjakortti on voimassa vuoden (12 kk) ostohetkestä.
  • Kortin voi käyttää myös osissa.
  • Lahjakorttia ei voi ostaa liikuntaseteleillä tai vastaavilla liikuntaeduilla.
  • Lahjakorttia ei vaihdeta rahaksi eikä siitä anneta rahaa takaisin.
  • Lahjakortin käyttäjä maksaa palvelusta oman asiakasryhmänsä mukaisen hinnan

Lahjakortilla annat lahjansaajalle mahdollisuuden käyttää koko UniSportin laajaa palvelutarjontaa, unohtamatta myös myynnissä olevia välipaloja ja liikuntavälineitä.

Mitä lahjakortilla voi tehdä?

Lahjakortti käy maksuvälineenä kaikkiin palveluihimme ja tuotteisiimme. Jos haluat suunnitella, mihin palveluihin lahjan saaja voi lahjakorttia käyttää, tutustu palveluidemme hinnastoon ja tiedät, minkä arvoisen lahjakortin ostat.

Inspiroivia vinkkejä

Mikä palvelu sopii juuri sinun ystävällesi, perheenjäsenellesi tai läheisellesi?

Rentouttava hieronta

Tarjoamme korkeatasoista ja monipuolista hierontaa kokonaisvaltaisesta rentoutushoidosta voimakkaaseen lihasten käsittelyyn. Hieronnan kohteena voi olla koko keho tai yksi määritelty alue tarpeen mukaan. Lihastenhuolto ja rentoutuminen hieronnan avulla on yksi tärkeä osatekijä kokonaisvaltaisessa hyvinvoinnissa. Jokainen ansaitsee pienen hemmotteluhetken itselleen!

Virkistävä liikuntakurssi 

Monipuolisesta kurssivalikoimastamme löytyy varmasti jokaiselle jotakin. Kiinnostaisiko häntä esimerkiksi levytankotekniikat, aikuisbaletti tai tennis? Kursseillamme lahjansaaja pääsee harjoittelemaan uutta lajia tai kehittämään taitojaan vanhan harrastuksen parissa. Kurssitarjontaamme voit selata täältä. Kevään kurssit ovat varattavissa 1.12. alkaen.

Tehokas Personal training -paketti

Personal Trainer auttaa lahjan saajan kohti tavoitetta, olipa se sitten puolimaraton, painonpudotus tai penkkiennätys. Harjoittelu voi tapahtua myös muualla kuin kuntosalilla. Personal Trainerin ohjaukseen pääsee myös kaverin kanssa ostamalla PT Duo-paketin. Lue lisää valmennuksesta ja paketeistamme.

Henkilökohtainen harjoitusohjelma

Personal trainerin tekemä räätälöidyllä kuntosaliohjelmalla on hyvä aloittaa kevään treenikausi. 60 minuutin tapaaminen sisältää ohjelman suunnittelun ja sen läpikäynnin kuntosalilla yhdessä Personal Trainerin kanssa.

Motivoiva mittaus

Tarjoamme kehonkoostumusmittauksia, jotka motivoivat monia liikkujia pitämään huolta itsestään. Testitulokset antavat käsityksen nykytilanteesta ja kehityskohteista. Toistuvien mittauksien avulla voi seurata tapahtuvaa kehitystä.

 

Mukavaa ja rentouttavaa joulun aikaa!