UniSportin työyhteisöpalvelut

Tilauspalvelut yhteisöille

Tarjoamme työyhteisöille ja ryhmille tilauspalveluina erilaisia liikunta-, valmennus- ja testauspalveluita sekä toteutamme kokonaisia tapahtumia. Meiltä löydät myös kattavat liikunta-, kokous-ja tapahtumatilat liikuntakeskuksistamme.

Mikä olisi mukavampaa kuin hengähtää työn lomasta, liikkua ja voida hyvin yhdessä.

Tutustu palveluihin, lähetä lomakkeella yhteystietosi ja kerro meille, miten voimme palvella!

Tilaa hyvinvointivinkit sähköpostiisi

Kerran kuukaudessa ilmestyvä UniSportin hyvinvointikirje tarjoaa sinulle vinkkejä oman hyvinvointisi edistämiseen. 

Kirjeen ideana on se, että voisit työarkesi keskellä treenata mieltäsi sellaisella materiaalilla, joka synnyttää uusia ideoita oman hyvinvointisi edistämiseen ja virittää sinua jaksamaan paremmin arjessa.

Tilaa hyvinvointivinkit sähköpostiisi!

* pakollinen kenttä

Asiakaskokemuksia

"Unisport pystyy tarjoamaan laadukkaita liikuntapalveluita ja nyttemmin myös hyvinvointiin tähtääviä kursseja ja tunteja. Kun tarjonta on laajaa ja monipuolista, on helppo rakentaa yhteistyötä kun jokaiselle löytyy jotakin.

Yksi tärkeä syy Unisportin valinnalle oli myös se, että saisimme ihmisiä innostumaan enemmän palveluistanne, koska ne ovat edullisia, laadukkaita ja lähellä. Kansalliskirjaston tapahtumat yhteistyössä Unisportin kanssa madaltavat kynnystä osallistua, koska ihmiset näkevät millaista tarjonta on ja että kuka tahansa voi niihin osallistua.

Tyhy-toiminnan tarkoituksena on saada ihmiset voimaan paremmin ja siihen liikunta on yksi hyvä keino. Unisport tarjoaa hyvän ratkaisun siihen.

Unisportin kanssa yhteistyössä tehdyt tapahtumat ovat olleet onnistuneita. Yhteistyö on sujunut erinomaisen hyvin ja kaikki on aina järjestynyt ja toiminut toiveittemme mukaan."

- Petri Tuovinen, työhyvinvointiryhmän jäsen, Helsingin yliopisto, Kansalliskirjasto

”UniSportin tarjoamat palvelut ovat nyt entistä monipuolisempia. Liikuntapalveluiden lisäksi UniSport tarjoaa hyvinvointipalveluita kuten tyhypäiviä sekä hyvinvointivalmennuksia ja -luentoja. Innostuimme juuri tästä UniSportin hyvinvointipalvelutarjonnasta ja valitsimme heidät mm. vaivattomuuden (palvelut lähellä) ja oletetun hyvän hinta-laatusuhteen vuoksi.

UniSport vastasi odotuksiamme. UniSportin meille (n. 15 henkilölle) räätälöimä kahden tunnin hyvinvointipaketti (sis. Tietoisuustaidot-valmennus ja rentoutustekniikoita) oli ammattitaitoisesti tuotettu ja kaiken lisäksi edullinen. Käytännön järjestelyt ennen valmennusta sujuivat mutkattomasti. Valmennus sai osallistujilta hyvää palautetta.”

- Päivi Rundgren, HR-koordinaattori, Aalto-yliopisto, Insinööritieteiden korkeakoulu

Olemme toteuttaneet palveluita myös muun muassa seuraaville tahoille:

Aalto yliopiston korkeakoulut ja yksiköt, Biokeskus, CIMO, Evira, Hanken, Helsingin kaupunki, Helsinki Collegium for Advanced Studies, Helsingin yliopiston tiedekunnat ja erilliset laitokset, HIFK, HUS, Kela, Kone, MTT, Palloliitto, THL, White&Case

Palvelut

Yritysliikuntakortit

Liikuta henkilöstöä UniSportin liikuntakorteilla! Näin annat henkilökunnalle vapauden ajasta tai paikasta riippumatta liikkua UniSportin monipuolista tuntivalikoimaa hyödyntäen.

10-kortilla ja kausikortilla voi osallistua ryhmäliikuntaan ja yleisille palloiluvuoroille sekä käydä kuntosalilla. Kausikortilla saa myös varausoikeuden ryhmäliikuntatunneille ja palloiluvuoroille, kuntosalille voi mennä milloin tahansa.

Ryhmäliikuntaa tai liikuntakursseja tilauksesta

Viikoittaiset omat ryhmäliikuntatunnit tai liikuntakurssit työporukan kesken luo liikunnallista yhteisöllisyyttä ja toimii hyvänä hengähdyshetkenä. Voit ehdottaa omia toivetunteja ja itse vaikuttaa tuntien sisältöön. Liikuntakokonaisuus voi koostua useammasta eri lajista tai olla saman lajin etenevää harjoittelua. Ehdottakaa rohkeasti tai kysykää meiltä ideoita! 

Viikoittainen oma ryhmäliikuntatunti alk. 160 €/krt, min 11 krt/kausi
Juoksukoulu, teemalla kävelystä juoksuun alk. 1.800 €/8 krt kurssi.
 

Virkistys- ja työhyvinvointipäivät

Hyvinvoiva henkilöstö on yrityksen ja työyhteisöjen tärkeimpiä voimavaroja. Virkistys- ja tyhypäivät ylläpitävät ja rakentavat osaltaan kokonaisvaltaista työhyvinvointia. Voitte valita teille sopivat osiot tarjonnastamme tai rakennamme teille täysin omanlaisen päivän.

Hyvinvointiluennot

  • Arkiaktiivisuuden vaikutukset -liikuntaluento
  • Syö viisaammin, voi paremmin -ravintoluento
  • Kehonhuollon merkitys hyvinvoinnille -hyvinvointiluento

Liikuntaa

Valitse tarjonnastamme esimerkiksi joogaa, akrobatiaa, sisäpyöräilyä, taukojumpaa, rentoutusta, palloilua tai kuntosaliohjausta.

Testauspalvelut

  • InBody-mittaukset

Esimerkki työhyvinvointipäivästä

Tässä näet esimerkkipaketin aamupäivään sijoittuvasta työhyvinvointipäivästä. Paketin hinta alkaen 1800 € (alv 0) noin 30:lle hengelle. Sopimusehdot määritellään aina tarkemmin tapauskohtaisesti.

  • Tervetuloa-aamukahvi
  • Kehonavausjumppa
  • Akrobatia-tunti tai arkiaktiivisuuden vaikutukset -luento
  • Kahvakuula- tai pilatestunti
  • Venytellen vetreäksi -loppuvenyttely
  • Kirkasvalohuone Kajastus käytettävissä koko tapahtuman ajan.

Tervetuloa keskelle kaupungin sykettä Kluuviin, merelliseen Otaniemeen tai yliopistokampuksen sydämessä sijaitsevaan Kumpulaan virkistymään. Tarjoilla tiloissamme myös rentouttava saunomismahdollisuus. Rakennetaan yhdessä teille sopiva hyvinvointipäivä!

Hieronta

Jumittaako hartiat tai koko selkä? UniSportista voit tilata myös hierontapalveluita. Oma hieroja on silloin käytössäsi sovitun tuntimäärän viikossa. Hierontapalveluita tarjoamme UniSportin tiloissa.

Vuokrattavat tilat

UniSportilla on useita erilaisia tiloja liikuntakeskuksissaan. Tilat taipuvat moneen ja ovat erinomaisia esimerkiksi kertaluontoisten tapahtumien järjestämiseen, kuten liikuntaleirien, tyhy-päivien, messujen, kokousten, koulutusten tai oman liikuntatuokion järjestämiseen. Tutustu tarkemmin liikuntakeskuksiimme.

Tiedustelut ja varaukset

Jenni Virta
Myyntisuunnittelija