UniSport työnantajana

Meille töihin?

Visiomme on, että UniSport on osa jokaisen yliopistolaisen arkea. Olemme enemmän kuin liikuntakeskus; haluamme tarjota asiakkaillemme kokonaisvaltaista hyvinvointia ja hyvää fiilistä. Arvojamme ovat ilo ja rohkeus sekä yhteisöllisyys ja vastuullisuus.

Toimipisteemme sijaitsevat Helsingin keskustassa, Kumpulassa, Meilahdessa, Otaniemessä, Töölössä ja Viikissä. Palvelujamme käyttää vuosittain noin 27 000 asiakasta, käyntikertoja on yli miljoona vuodessa. Palvelumme ovat avoimia kaikille ja jokainen löytää varmasti oman tapansa liikkua. Uskallamme väittää, että lajitarjontamme on pääkaupunkiseudun monipuolisin ja meillä on mukavimmat asiakkaat.

Haluatko olla mukana luomassa hyvää oloa ja fiilistä asiakkaillemme? Tunnetko arvomme omaksesi?  Haemme joukkoomme jatkuvasti asiakaspalvelun ja liikunta-alan ammattilaisia sekä hierojia. Meillä on mahdollista työskennellä erilaisissa työsuhteissa tai yrittäjäpohjalta.

Odotamme työntekijöitämme liikuntamyönteistä ja innostavaa asennetta, suomen- ja englannin kielen taitoa sekä asiakaslähtöistä otetta. Lisäksi

  • Asiakaspalveluhenkilöstöltä odotamme kokemusta asiakaspalvelu- ja/tai myyntityöstä sekä kassankäytöstä
  • Liikunnanohjaajilta odotamme ohjaamansa lajin tai palvelun peruskoulutusta (esim. Les Mills-ohjaaja, jooga-opettaja tai Personal Trainer) sekä ohjauskokemusta
  • Hierojilta odotamme hierojan ammattitutkintoa

Katso Avoimet työpaikat tai lähetä avoin hakemus osoitteella unisport-rekrytointi@helsinki.fi.