Kaksi naistaa istuu jumppamattojen päällä ja juttelee.

Tervetuloa ilmaiselle tutustumiskäynnille UniSportiin

Ensimmäinen treeni on aina ilmainen! Ilmainen tutustumiskäynti UniSportissa sisältää käynnin kuntosalilla tai ryhmäliikuntatunnilla* eikä se sido sinua mihinkään. Tervetuloa yksin tai yhdessä kaverin kanssa!

Ennakkorekisteröitymistä ei tarvita. Muista vain ottaa henkilöllisyystodistus mukaan. Voit tulla tutustumaan UniSportin Kluuvin, Otaniemen ja Kumpulan toimipisteisiin keskusten aukioloaikana. Meilahteen tullessa tarkistathan asiakaspalvelun aukioloajat, joiden puitteissa tutustumiskäynti on mahdollinen.

UniSportissa on laaja ja monipuolinen valikoima liikuntaa kuudessa eri toimipisteessä pääkaupunkiseudulla. Kausikortilla pääset salille, ryhmäliikuntatunneille ja yleisiin pallopeliryhmiin. Voit valita 40 erilaisesta viikkotunnista ja liikkua kaikissa toimipisteissä joustavasti oman aikataulusi mukaan. Saat myös käyttöösi Online-tunnit ja tallenteet, joiden kanssa treenaat missä vain, milloin vain.

UniSport on kiva ja rento paikka treenata, jossa suorittaminen jää vähemmälle ja kokemukset korostuvat. UniSportiin ovat tervetulleita kaikki ja monipuolisesta valikoimasta löytyy vaihtoehtoja kaiken tasoisille liikkujille!

Tutustu ryhmäliikuntakalenteriin ja toimipisteisiin:

UniSport Kluuvi, Yliopistonkatu 4, Helsinki / Kuntosali, ryhmäliikunta, sisäpyöräily
UniSport Porthania, Yliopistonkatu 3, Helsinki / Ryhmäliikunta
UniSport Kumpula, Väinö Auerinkatu 11, Helsinki / Kuntosali, ryhmäliikunta, palloilu
UniSport Otaniemi, Otaranta 6, Espoo / Kuntosali, ryhmäliikunta, palloilu, sisäpyöräily
UniSport Meilahti, Zaidankatu 9, Helsinki / Kuntosali, ryhmäliikunta
UniSport Töölö, Pohjoinen Hesperiankatu 25, Helsinki / Itsepalvelukuntosali
UniSport Viikki, Kevätkatu 2, Helsinki / Ryhmäliikunta

*Huomioithan, että tutustumiskäyntiin ei sisälly varausoikeutta ryhmäliikuntatunnille. Mukaan pääsee, jos tunnilla on tilaa.