UniSportin ryhmäliikuntaohjaaja asettelee mikrofonia

Online Training

Treenaa UniSportista tuttujen ohjaajien kanssa nyt verkossa! Kausikortilla saat käyttöösi 24 video-ohjattua tuntia monipuolisesta valikoimastamme. Treenaa missä ja milloin tahansa! Valittavanasi on fiiliksen mukaan treenejä hengästyttävästä HIITistä notkistavaan Niska-selkään.

Laajensimme kausikorttipalveluitamme! sinulla on nyt kausikorttiasiakkaana käytössäsi video-ohjattuja treenejä tuntivalikoimastamme

Videokirjastosta löydät 24 ohjattua tuntia tuttujen ohjaajien vetäminä: Body, Bodyweight Training, Circuit Training, Dance, Flow-jooga, HIIT, IntervalliBody, Iyengarjooga, kehonhuolto, keskivartalotreeni, Kuntojumppa, Niska-selkä tai pilates. Olemme valinneet sinulle tunteja moneenlaiseen tarpeeseen ja hetkeen. Mikä on sinun valintasi tänään?

Näihin treeneihin tarvitset joustavat vaatteet ja soveltuvat jalkineet sekä juomapullon. Muut tarvittavat varusteet on kerrottu jokaisen tunnin kuvauksessa. Monet välineet löytyvät jo kotoa tai voit helposti soveltaa.

Aina ei vain pääse lähtemään, lempitunnin aikataulu ei tällä viikolla sovi tai yllättäen tuleekin juuri treenin mentävä aukko arkeen.

Raivaa sopiva tila ympärillesi ja käynnistä video. Treenaa kanssamme kotona, mökillä, reissussa, lomalla, työpäivän ohessa, missä tahansa, milloin tahansa!

Toimi näin

Kirjaudu verkkokauppaan. Näet Ryhmäiikuntavideot -kuvakkeen etusivulla ja omissa tiedoissasi, jos sinulla on voimassaoleva kausikortti.

  • Videokirjaston alta löydät linkin ja salasanan.
  • Klikkaa linkkiä ja
  • kirjoita linkin yhteydessä annettu salasana avautuvalle sivulle.

Huomaa, että videot sisältyvät vain kausikorttiin.