treenimaisterilogo ja kuva miehestä ja personal trainerista harjoittelemassa kuntosalilla

TreeniMaisteri-verkkovalmennus

TreeniMaisteri on UniSportin verkkovalmennus sinulle, joka haluat päästä alkuun kuntosaliharjoittelussa tai haluat lisää potkua ja uusia ideoita treenaamiseen. TreeniMaisteri-valmennus on kahdeksan viikon valmennusohjelma verkossa, joka auttaa ja motivoi sinut vauhtiin kuntosalitreenissä ilman kikkailua!

UniSportin virtuaalipalvelut laajenevat. Ensimmäinen TreeniMaisteri-verkkovalmennuksemme käynnistyy 12.10.2020!

TreeniMaisteri tekee treenaamisesta helpompaa ja hauskempaa! TreeniMaisteri tarjoaa tutkittuun tietoon perustuvia ohjeita ja vinkkejä käytännönläheisesti ja helposti. Verkkovalmennus on hyvä valinta myös silloin, kun personal trainer ei ole vielä sinun juttusi.

Verkkovalmennuksen hinta, asiakasryhmästä riippumatta, on 49 €.

Mikä on TreeniMaisteri?

TreeniMaisteri on kahdeksan viikon valmennusohjelma verkossa, joka auttaa ja motivoi sinut vauhtiin kuntosalitreenissä ilman kikkailua.

Valmennuspaketti sisältää:

  • kaksi harjoitusohjelmaa kuntosalille, yksi- ja kaksijakoinen, joista voit valita oman tasosi mukaan toisen tai kokeilla molempia.
  • neljä erilaista viikkosuunnitelmaa, joiden kautta opit, miten erilaisia liikuntamuotoja kannattaa viikkoon yhdistellä.
  • videoliikepankin, joka ohjaa liikkeiden turvalliseen suorittamiseen.
  • runsaasti videomateriaalia, joiden kautta oppii ymmärtämään harjoitus- ja viikko-ohjelmia sekä suunnittelemaan omaa liikkumista ja terveyden edistämistä aivan uudella tavalla.

Ohjelmissa käytettävät laitteet löytyvät UniSportin kaikilta saleilta.

Miksi TreeniMaisteri-valmennus?

Harjoitus tekee maisterin, mutta et ole matkallasi yksin. Tukenasi valmennuksen aikana ovat verkkovalmentajat. Personal trainerit Jussi ja Nelli tsemppaavat sinua tavoitteitasi kohti.

Kenestä TreeniMaisteri?

Loimme tämän valmennuksen, jotta oppisit löytämään juuri sinulle sopivan terveellisen elämän yhdistelmän, jossa treeni ja palautuminen ovat tasapainossa ja tukevat arjessa jaksamistasi.

TreeniMaisteri-ohjelma sisältää kaksi eritasoista valmennusta, joista voit valita toisen tai tehdä halutessasi molemmat.

  • Kandiopintoja suosittelemme kuntosalitreeniä aloittelevalle. Liikepankista saat vinkit oikeisiin tekniikoihin ja viikko-ohjelmista tukea treenien suunnitteluun.
  • Maisteriohjelma taas motivoi ja antaa uusia ideoita jo hieman kokeneemmalle liikkujalle. Valmennuksesta saat potkua treenirutiineihin palaamiseksi esimerkiksi tauon jälkeen.

Tässä valmennuksessa opit ymmärtämään, millä tavalla ja miten paljon sinun tulisi tutkitusti liikkua terveytesi edistämiseksi. Näitä oppeja valmennuksessa sovellat omaan arkeesi ja käytäntöön kahdeksan viikon ajan.

Miten valmennus toimii?

Verkkovalmennus tapahtuu TWID-verkkopalvelussa. Kun ostat valmennuksen verkkokaupastamme, saat ennen valmennuksen alkua tunnukset valmennusalustalle, jossa sinulla on pääsy materiaaleihin. Valmennuksen kesto on kahdeksan viikkoa, mutta materiaalit ovat käytössäsi 12 viikon ajan.

Valmennusryhmälle on myös oma suljettu Facebook-ryhmä, jonne voi halutessaan liittyä. Ryhmässä voi keskustella muiden osallistujien kanssa, lähettää kysymyksiä. Lisäksi kerran viikossa luvassa on Facebook-live, jolloin ohjaaja on paikalla keskustelemassa osallistujien kanssa.

Valmennus materiaaleineen on suomenkielinen.