hedelmiä pöydällä

Ravitsemusvalmennus

Ruoalla ja ravinnolla on suuri merkitys hyvinvoinnillemme. Ravitsemusvalmennuksesta hyötyy moni, olipa kuntoilija, laihduttaja tai aktiiviurheilija. Haluatko oppia lisää hyvän syömisen perusteista?

Ravitsemusvalmennuksesta hyödyt monissa eri elämäntilanteissa. Syitä ravitsemusvalmennukseen hakeutumiseen voi olla useita, esimerkiksi:

  • haasteet painonhallinnan kanssa tai syömisen hallinnan kanssa,
  • epävarmuus syömistottumuksien ja ravintosisältöjen terveellisyydestä tai
  • kiinnostus omasta ravitsemuksesta ja kokonaisvaltaisen ymmärryksen kartuttaminen.

Asioiden läpikäyminen ammattilaisen kanssa auttaa usein hahmottamaan ja jäsentämään ravitsemustottumusten sekä elämäntapojen kokonaisuutta tai osatekijöitä ja omia vaikutusmahdollisuuksia niihin. Valmennuksen avulla onnistut tavoittelemassasi muutoksessa helpommin. Saat työkaluja ja suunnitelman, joiden avulla saat aikaan pysyviä muutoksia ja apua uusien asioiden tai toimintamallien oivaltamisessa.

Ravitsemusvalmennuksen sisältö

Kolmen tapaamiskerran valmennus (3 x 60 min.)

UniSportin Ravitsemusvalmennus on yksilöllinen kolmen kerran paketti, jossa saat henkilökohtaista neuvontaa ravitsemusasiantuntijalta. Suunnitelma tehdään aina yhdessä kanssasi, elämäntilanteesi ja omat valmiutesi huomioiden. Ravintovalmennukseen ei kuulu sairauksien ruokavaliohoito.

Valmennus sisältää seuraavaa

  • kolme tunnin etätapaamista ravitsemusasiantuntijan kanssa,
  • ruokapäiväkirja-analyysin,
  • alkukartoituksen ja tavoitekeskustelun,
  • suunnitelman tekemisen,
  • seurantakäynnin sekä
  • loppuyhteenvedon ja jatkosuunnitelman.

Yhden tapaamiskerran valmennus (1 x 60 min.)

UniSportin yhden kerran ravitsemusvalmennus on sinulle, joka haluat tietää perusasiat itsellesi oikeanlaisesta ruokavaliosta tai tarkastella yhdessä ammattilaisen kanssa, onko ruokavaliosi riittävän monipuolinen tukemaan tämänhetkistä tavoitettasi. Ravintovalmennukseen ei kuulu sairauksien ruokavaliohoito.

Etätapaamisessa ammattilainen analysoi etukäteen täytetyn ruokapäiväkirjan, jonka täyttämiseen saa ohjeet valmentajan ottaessa yhteyttä. Yhden kerran valmennuksessa ruokapäiväkirja analysoidaan pääpiirteittäin ja saat valmentajan ohjeet mahdollisiin muutoksiin ruokavaliossasi. Mikäli haluat kattavampaa tietoa ravintoaineiden saannista, ja kaipaat enemmän ohjausta oikeanlaisen ruokavalion löytämiseksi, on kolmen kerran ravitsemusvalmennus oikea palvelu juuri sinulle.

Miten mukaan valmennukseen?

Toteutamme ravitsemusvalmennuksia tilauksesta. Jätä yhteystietosi, otamme sinuun yhteyttä! Ravintovalmennus toteutetaan etäyhteyksin.