Tehotreeni

Omat ryhmäliikuntatunnit

Viikoittaiset omat ryhmäliikuntatunnit työporukan kesken luovat yhteisöllisyyttä ja toimivat hyvänä hengähdyshetkenä. Voit ehdottaa omia toivetunteja ja itse vaikuttaa tuntien sisältöön.

Kokoa tiimisi tai yhteisösi yhdessä liikkumaan viikottain! Tunnin tai lajit valitset ryhmäsi oman tavoitteen ja toiveen mukaan. Valitsemme teille sopivan ohjaajan, joka kehittää tuntia kanssanne yhdessä eri tasoiset liikkujat huomioiden.

Liikuntakokonaisuus voi koostua useammasta eri lajista tai olla saman lajin etenevää harjoittelua. Ehdota rohkeasti tai kysy meiltä ideoita! UniSportin suosittuja tunteja ovat kehonhuolto, jooga, pilates tai kehonhpainoharjoitteluun perustuva lihaskuntotunti. Kovaa menoa kaipaaville suosittelemme Cross Trainingia, HIITiä tai Total Training -tunteja, jotka saavat hien pintaan ja sykkeen korkealle.

Oma ryhmäliikuntatunti

Tutustu UniSportin Löydä lajisi -tuntivalikoimaan ja tuntien sisältöihin. Viikoittaisen oman ryhmäliikuntatunnin hinta alk. 175 €/kerta (alv 0%)

Yritysliikuntakortit

Liikuta henkilöstöäsi UniSportin liikuntakorteilla! Voit tarjota henkilöstöllesi liikuntaedun UniSportin kausikorttien muodossa. Näin annat henkilökunnalle vapauden liikkua UniSportin monipuolista valikoimaa hyödyntäen ajasta ja paikasta riippumatta.

Kausikortilla voi osallistua ryhmäliikuntaan ja yleisille palloiluvuoroille sekä käydä kuntosalilla. Kausikortti sisältää myös varausoikeuden ryhmäliikuntatunneille ja pallopeliryhmiin. Kuntosali on käytössä aina aukioloaikoina.

Ota yhteyttä

Jenni Virta
Myyntisuunnittelija