Mies kuntosalilla voimannosto kuva shutterstock

Levytankotekniikat: kurssit

Tykkäätkö harjoitella vapailla painoilla? Haluatko varmistua, että teet maastavedon, kyykyn ja muut yleiset tankoliikkeet turvallisella tekniikalla? UniSportin levytankotekniikat-kurssi on sinua varten!

Levytankotekniikat -kurssilla otetaan yleisimmät levytankoliikkeet haltuun. Kurssin jälkeen hallitset kyykkyjen, maastavedon, pystypunnerruksen ja rinnallevedon tekniikoiden perusteet ja variaatiot ja osaat välttää yleisimmät virheet näiden liikkeiden tekniikoissa. Saat kurssin aikana yksilöllistä ohjausta ja opit kullekin liikkeelle sopivia oheisharjoitteita paremman tekniikan saavuttamiseksi. Liikkeiden hallitsemisen lisäksi löydät kuhunkin liikkeeseen juuri sinulle optimaaliset harjoituspainot, joilla voit jatkaa liikkeiden harjoittelua turvallisesti, mutta tehokkaasti itsenäisesti.

Kenelle sopii?

Kurssi soveltuu niin kokeneemmille kuntosalikävijöille kuin vähän tai ei ollenkaan levytangoilla harjoittelua tehneille. Sinulla on kuitenkin hyvä olla jonkin verran kokemusta kuntosaliharjoittelusta.

Miten osallistun?

Pääset osallistumaan UniSportin Levytankotekniikat -kurssilla. Mukaan tarvitset joustavat liikuntavaatteet, sisäliikuntakengät, hikipyyhkeen ja juomapullon.

Jaa sosiaalisessa mediassa