tennispallo verkossa kuva shutterstock

Tennis: kurssit

UniSportissa hiot vaikka rystylyöntiäsi mukavilla pienryhmäkursseilla!

Tenniskurssit

Tenniskursseja on neljää eri tasoa, jotka ovat esiteltynä alla. Edellisen tason kurssi on aina hyvä pohja seuraavan tason kurssille. Tenniskursseille et tarvitse omaa mailaa ja kursseilla sinulla on mahdollisuus testata erilaisia mailoja. Mukaan tarvitset joustavat liikuntavaatteet, sisäliikuntakengät, hikipyyhkeen ja juomapullon.

Kurssit pidetään sisäkentillä. Otahallissa on Pulastic SP päällysteinen kenttä. 

Alkeet

Kurssilla opetellaan perustekniikoita, keskitytään palloon osumiseen ja pelaamiseen sekä yksilöllisten taitojen kehittämiseen. Kurssi soveltuu aloittelijoille ja tenniksen perusteista kiinnostuneille. Opetus tapahtuu maksimissaan kuuden hengen ryhmässä. UniSportin tenniskursseille ei tarvita omaa mailaa ja kursseilla on mahdollisuus testata erilaisia mailoja.

Jatko

Kurssilla kerrataan perustekniikoita ja keskitytään yksilöllisten taitojen kehittämiseen. Kurssi soveltuu hieman tennistä pelanneille. Suosituksena on, että alkeet kurssi tai vastaava alkeiskurssi on suoritettu. Opetus tapahtuu maksimissaan kuuden hengen ryhmässä.

Edistyneet 1

Kurssilla kerrataan perustekniikoita ja harjoitetaan niitä pelinomaisissa harjoituksissa. Kurssi soveltuu jonkin verran tennistä pelanneille ja niille, jotka hallitsevat perustekniikat. Suosituksena on, että alkeet ja  jatko kurssit tai vastaavat kurssit ovat suoritettu. Opetus tapahtuu kuuden hengen ryhmässä.

Edistyneet 2

Kurssilla pelataan ja harjoitukset ovat pääasiassa pelinomaisia. Kurssi soveltuu niille, joilla on hyvät perustaidot ja jotka pystyvät sujuvasti pallottelemaan ja pelaamaan. Opetus tapahtuu kuuden hengen ryhmässä.