UniSport Kluuvin sisäpyöräilysali

Spin Virtual

Tarjoamme erilaisia virtuaalitunteja silloin, kun sinulle sopii! UniSportin Spin Virtual -tunneilla voit valita, ajatko mukavissa maisemissa vai ruudulla näkyvän ohjaajan tsemppaamana.

Sisäpyöräilyn virtuaalitunteja on varattavissa ryhmäliikuntakalenterista. Kalenterissa näkyvien tuntien lisäksi voit tulla virtuaalitunneille aina silloin, kun sisäpyöräilysalissa ei ole ohjattuja tunteja.

Tarjoamme sinulle kahdenlaisia MyRide-virtuaalitunteja. STUDIO -tunneilla treenaat ruudulla näkyvän ohjaajan johdolla. TOUR -tunneilla taas ajat hienoissa maisemissa ympäri maailmaa. Voit valita 30, 45 tai 50 minuutin pituisen pyöräilyn.

Sekä 30 minuutin että 45-50 minuutin tunnit ovat kokonaisia harjoituksia, joihin sisältyy lämmittely ja loppuverryttely. Virtuaalitunneilla pyöräillään ajoittain melko kovallakin intensiteetillä punaisilla tehoalueilla käyden. Toki voit aina polkea omaan tahtiin. 30 minuutin virtuaalitunnit ovat kovan intensiteetin intervalliharjoituksia (HIIT) tehojen maksimoimiseksi lyhyessä ajassa.

Kenelle sopii?

Spin Virtual -tunnit sopivat kaikille. Voit valita tunneista itsellesi sopivan.

Miten osallistun?

UniSport tarjoaa sisäpyöräilyn virtuaalitunteja Kluuvissa ja Otaniemessä. Kalenterissa olevat tunnit käynnistyvät automaattisesti.

Muistathan pyyhkiä pyörän puhtaaksi tunnin jälkeen paperilla ja puhdistusaineella.

Mukaan tarvitset joustavat liikuntavaatteet, pyöräilykengät tai muut kovapohjaiset sisäliikuntakengät ja juomapullon. Oma hikipyyhe on pakollinen.

 

Kun sisäpyöräilysali on vapaana, tunnin saa käynnistää omatoimisesti. Vapaat ajat löytyvät Tilakalenterista.