Salibandy

Salibandy

Salibandy on yksi Suomen suosituimmista palloilulajeista harrastajamäärissä.

Salibandy on monelle tutusta sählystä kehitetty sisätiloissa pelattava kilpa- ja harrasteurheilumuoto. Salibandyssä on vastakkain kaksi kuusihenkistä joukkuetta. Joukkueen kuudesta pelaajasta kentällä yksi voi olla maalivahti.

Kausikorttiin kuuluvat pallopeliryhmät

UniSportissa pääset salibandyn pariin helposti. Palloilutarjontannastamme löydät salibandya rento- ja pelurivuoroina. Näihin pallopeliryhmiin voit varata paikan ja osallistua silloin kuin sinulle sopii. Nämä vuorot sisältyvät kausikorttiin, mutta voit osallistua myös 10-kortilla tai kertamaksulla

Rentovuoro

Tämä vuoro on rentoa pelaamista varten. Voit tulla mukaan vuorolle jos aloittelet lajia tai olet jo hiukan lajia harrastanut. Pelaajat toimivat vuoroilla itsenäisesti: käynnistävät pelin, sopivat joukkueet, päättävät pelin ajallaan ja keräävät välineet vuoron päätyttyä paikoilleen.

Pelurivuoro

Pelurivuoro on hyvä jatko esimerkiksi kurssin jälkeen tai lajia muuten enemmän harrastaneille. Pelaajat toimivat vuoroilla itsenäisesti: käynnistävät pelin, sopivat joukkueet, päättävät pelin ajallaan ja keräävät välineet vuoron päätyttyä paikoilleen.

Sarjat ja turnaukset

Salibandysarja pelataan Kumpulassa ja sählyarja Otaniemessä. Sarjat alkavat lokakuussa. Lisätietoja kohdasta palloilusarjat.

Salibandyä seurassa?

Westend Indians

Vuonna 1992 perustettu Westend Indians on yksi Suomen suurimmista salibandyseuroista ja yksi Espoon suurimmista urheiluseuroista.  "Heimon" keltamustissa väreissä liikkuu viikoittain noin 1500 Heimolaista 125 joukkueessa ja harrasteryhmässä. Seuran toimintaa ja harrastetarjontaa on tarjolla myös Otaniemen Otahallilla, jossa toimii myös useita Aalto-yliopiston nykyisistä ja entisistä opiskelijoista koostuvia ryhmiä. Miesten edustusjoukkue pelaa Salibandyliigassa ja seuralle on myönnetty Tähtiseura-tunnustus laadukkaasta seuratyöstä.

Heimon salibandyn -harrasteryhmät Otahallilla ovat kaikille avoimia ja voit vapaasti tulla kokeilemaan:  
 
•    Keskiviikkoisin 20.00-21.00 Monitoimihalli kenttä C: Salibandy ”Peluri” -ryhmä (https://westendindians.fi/joukkueet/harrasteryhma-aikuiset)  
•    Torstaisin 19.00-20.00 Monitoimihalli kenttä B: Salibandy ”Rento” -ryhmä (https://westendindians.fi/joukkueet/aikuisten-harrastesalibandy-startti-otahalli)
 

HUOM! Keskiviikon klo 17-18.00 salibandyn rentovuorolle (aloitus 18.1.) voi Unisportin kausikorttilaiset ilmoittautua suoraan täältä. Vuoro toteutetaan yhteistyössä Westend Indiansin kanssa. Tämän vuoksi osallistujamäärä UniSportin ilmoittautumisen kautta on 12. Tällä vuorolla pelaajat kokoavat ja purkavat kaukalon itse.

Seuralla on myös kaikissa eri sarjatasoilla joukkueita ja lukuisia muita harrasteryhmiä, mikäli olet kiinnostunut – ole rohkeasti yhteydessä.  


Toiminnasta kiinnostuneet voivat etsiä sopivan ryhmän täältä: www.westendindians.fi/liity-heimoon tai ottaa yhteyttä seuran toimistoon: toimisto@westendindians.fi.

 

Ylämummo

Ylämummo on perinteikäs Suomen Salibandyliiton jäsenseura, joka taistelee menestyksestä 4. divarissa. Joukkueemme koostuu nykyisistä ja entisistä Aaltolaisista. Toimintamme on rentoa, mutta kilpailuhenkistä ja urheilullista. Taistelemme voitosta, mutta emme masennu tappiosta, ja aina kauden alla ja kauden päätteeksi muistamme järjestää virkistystoimintaa. Voit tulla katsomaan meininkiä Ylämummon treenivuorolle. Mikäli vauhti riittää, voit myös pyrkiä Ylämummon pelaavaan kokoonpanoon.
 
Kysy rohkeasti lisätietoa treenitoimintaan osallistumisesta: henri.olavi.peltonen@gmail.com

PoRa

PoRa pelaa sählyä sunnuntaisin Otahallissa. PoRan sähly sopii niin miehillä kuin naisillekin taidoista riippumatta. Tarkoitus on reippaasti ja raittiisti liikkua yhdessä ja pitää hauskaa! PoRa on raittiusjärjestö, jonka tarkoituksena on tavallaan levittää ja ylläpitää raittiusaatetta Aalto-yliopiston opiskelijoiden keskuudessa. Meneillään on jo viides vuosikymmen vuonna 1969 perustetun järjestön toiminnassa.

PoRa