Salibandymailat ja -pallo

Salibandy

Salibandy on yksi Suomen suosituimmista palloilulajeista harrastajamäärissä.

Salibandy on monelle tutusta sählystä kehitetty sisätiloissa pelattava kilpa- ja harrasteurheilumuoto. Salibandyssä on vastakkain kaksi kuusihenkistä joukkuetta. Joukkueen kuudesta pelaajasta kentällä yksi voi olla maalivahti.

Kausikorttiin kuuluvat pallopeliryhmät

UniSportissa pääset salibandyn pariin helposti. Palloilutarjontannastamme löydät salibandya rento- ja pelurivuoroina. Näihin pallopeliryhmiin voit varata paikan ja osallistua silloin kuin sinulle sopii. Nämä vuorot sisältyvät kausikorttiin, mutta voit osallistua myös 10-kortilla tai kertamaksulla

Rentovuoro

Tämä vuoro on rentoa pelaamista varten. Voit tulla mukaan vuorolle jos aloittelet lajia tai olet jo hiukan lajia harrastanut. Pelaajat toimivat vuoroilla itsenäisesti: käynnistävät pelin, sopivat joukkueet, päättävät pelin ajallaan ja keräävät välineet vuoron päätyttyä paikoilleen.

Pelurivuoro

Pelurivuoro on hyvä jatko esimerkiksi kurssin jälkeen tai lajia muuten enemmän harrastaneille. Pelaajat toimivat vuoroilla itsenäisesti: käynnistävät pelin, sopivat joukkueet, päättävät pelin ajallaan ja keräävät välineet vuoron päätyttyä paikoilleen.

Sarjat ja turnaukset

Salibandysarja pelataan Kumpulassa. Sarja alkaa 9.10. Ilmoittautuminen päättyy 30.9. Otahallissa pelataan sählysarja. Sarja alkaa 23.10. ja ilmoittautuminen päättyy 11.10.

Salibandyä seurassa?

Westend Indians

Vuonna 1992 perustettu Westend Indians on yksi Suomen suurimmista salibandyseuroista ja yksi Espoon suurimmista urheiluseuroista.  "Heimon" keltamustissa väreissä liikkuu viikoittain noin 1500 Heimolaista 125 joukkueessa ja harrasteryhmässä. Seuran toimintaa ja harrastetarjontaa on tarjolla myös Otaniemen Otahallilla, jossa toimii myös useita Aalto-yliopiston nykyisistä ja entisistä opiskelijoista koostuvia ryhmiä. Miesten edustusjoukkue pelaa Salibandyliigassa ja seuralle on myönnetty Tähtiseura-tunnustus laadukkaasta seuratyöstä.
 
Toiminnasta kiinnostuneet voivat etsiä sopivan ryhmän täältä: www.westendindians.fi/liity-heimoon tai ottaa yhteyttä seuran toimistoon.

Ylämummo

Ylämummo on perinteikäs Suomen Salibandyliiton jäsenseura, joka taistelee menestyksestä 4. divarissa. Joukkueemme koostuu nykyisistä ja entisistä Aaltolaisista. Toimintamme on rentoa, mutta kilpailuhenkistä ja urheilullista. Taistelemme voitosta, mutta emme masennu tappiosta, ja aina kauden alla ja kauden päätteeksi muistamme järjestää virkistystoimintaa. Voit tulla katsomaan meininkiä Ylämummon treenivuorolle. Mikäli vauhti riittää, voit myös pyrkiä Ylämummon pelaavaan kokoonpanoon.
 
Kysy rohkeasti lisätietoa treenitoimintaan osallistumisesta Nikolta: niko.nalli@aalto.fi

PoRa

PoRa pelaa sählyä sunnuntaisin klo 21-22 Otahallissa. PoRan sähly sopii niin miehillä kuin naisillekin taidoista riippumatta. Tarkoitus on reippaasti ja raittiisti liikkua yhdessä ja pitää hauskaa! PoRa on raittiusjärjestö, jonka tarkoituksena on tavallaan levittää ja ylläpitää raittiusaatetta Aalto-yliopiston opiskelijoiden keskuudessa. Meneillään on jo viides vuosikymmen vuonna 1969 perustetun järjestön toiminnassa.

PoRa