koripalloa kumpulassa

Koripallo

Koripallo on taktinen ja vauhdikas joukkuelaji.

Kausikorttiin kuuluvat vuorot

Koripallotarjontamme sisältää rento- ja pelurivuoroja pallopeliryhmissä. Näille ryhmiin voit varata paikan ja osallistua silloin kuin sinulle sopii. Nämä vuorot sisältyvät kausikorttiin, mutta voit osallistua myös 10-kortilla tai kertamaksulla

Rentovuoro

Tämä vuoro on rentoa pelaamista varten. Voit tulla mukaan vuorolle jos aloittelet lajia tai olet jo hiukan lajia harrastanut. Pelaajat toimivat vuoroilla itsenäisesti: käynnistävät pelin, sopivat joukkueet, päättävät pelin ajallaan ja keräävät välineet vuoron päätyttyä paikoilleen.

Pelurivuoro

Pelurivuoro on hyvä jatko esimerkiksi kurssin jälkeen tai lajia muuten enemmän harrastaneille. Pelaajat toimivat vuoroilla itsenäisesti: käynnistävät pelin, sopivat joukkueet, päättävät pelin ajallaan ja keräävät välineet vuoron päätyttyä paikoilleen.

 

Sarjat ja turnaukset

Koripallosarja pelataan Otaniemessä. Sarja alkavaa lokakuussa. Lisätietoja kohdasta palloilusarjat.

 

Koripalloa seurassa?

Aalto-Basket on perinteikäs Leppävaarassa harjoitteleva teekkariseura.

Joukkue harjoittelee viikoittaisten sarjapelien lisäksi kaksi kertaa viikossa Leppävaaran urheiluhallissa. Tarkemmat harjoitusaikataulut ja yhteystiedot löydät Aalto-Basketin nettisivuilta. Joukkue ottaa harjoituksiinsa mielellään uusia kokemusta omaavia pelaajia.

Seuran toimintaan liittyvissä kysymyksissä voi ottaa suoraan yhteyttä osoitteeseen office@aaltobasket.fi

Aalto-Basket