futsal-maalivahti kuva shutterstock

Futsal

Futsal on sisäkentällä pelattava versio jalkapallosta.

Kausikorttiin kuuluvat pallopeliryhmät

UniSportissa sinulla on mainio tilaisuus aloittaa futsal-harrastus! Palloilutarjontamme sisältää rento- ja pelurivuoroja. Näille vuoroille voit varata paikan ja osallistua silloin kuin sinulle sopii. Nämä vuorot sisältyvät kausikorttiin, mutta voit osallistua myös 10-kortilla tai kertamaksulla

Rentovuoro

Tämä vuoro on rentoa pelaamista varten. Voit tulla mukaan vuorolle jos aloittelet lajia tai olet jo hiukan lajia harrastanut. Pelaajat toimivat vuoroilla itsenäisesti: käynnistävät pelin, sopivat joukkueet, päättävät pelin ajallaan ja keräävät välineet vuoron päätyttyä paikoilleen.

Otahallin keskiviikon klo 19-20.00 rentovuoro toteutetaan yhteistyössä Westend Indiansin kanssa. Tämän vuoksi osallistujamäärä UniSportin ilmoittautumisen kautta on 12.

Pelurivuoro

Pelurivuoro on hyvä jatko esimerkiksi kurssin jälkeen tai lajia muuten enemmän harrastaneille. Pelaajat toimivat vuoroilla itsenäisesti: käynnistävät pelin, sopivat joukkueet, päättävät pelin ajallaan ja keräävät välineet vuoron päätyttyä paikoilleen.

Sarjat ja turnaukset

UniSportin futsal-sarjat alkavat lokakuun puolella. Lisätietoa löytyy kohdasta palloilusarjat.

 

Futsalia tai jalkapalloa seurassa?

 

Avauspotku ry (naiset):

Yliopiston naisten jalkapallojoukkue Avauspotku on avoin kaikille lajien kuninkaasta kiinnostuneille naisille. Joukkue pelaa Toukolan Teräksen alaisuudessa kesällä 4.divaria ja talvella futsalin 2.divaria. Pääasiallisena tarkoituksena on kuntoilla ja pitää hauskaa niin, että eteenpäinkin voidaan mennä. Joukkueessa pelaa monentasoisia ja -ikäisiä pelaajia.

Toimintaan pääsee mukaan tulemalla Kumpulan sisäpelivuorolle (lokakuusta huhtikuuhun) tai ulkokaudella (huhtikuusta syyskuun loppuun) tiedustelemalla treeniajoista joukkueen valmentajilta.

Yhteystiedot: emma.hakanen@gmail.com

 

Westend Indians
 

Vuonna 1992 perustettu Westend Indians on yksi Suomen suurimmista salibandyseuroista ja yksi Espoon suurimmista urheiluseuroista, jonka lajivalikoimassa on myös futsal. "Heimon" keltamustissa väreissä liikkuu viikoittain noin 1500 Heimolaista 125 joukkueessa ja harrasteryhmässä. Seuran toimintaa ja harrastetarjontaa on tarjolla myös Otaniemen Otahallilla, jossa toimii myös useita Aalto-yliopiston nykyisistä ja entisistä opiskelijoista koostuvia ryhmiä. Seuralle on myönnetty Tähtiseura-tunnustus laadukkaasta seuratyöstä.

Heimon futsal -harrasteryhmät Otahallilla ovat kaikille avoimia ja voit vapaasti tulla kokeilemaan:  
 
•    Keskiviikkosin 19.00-20.00 Monitoimihalli kenttä C: Futsal “Rento” -ryhmä (https://westendindians.fi/joukkueet/futsal-miehet-ja-naiset-rento)    
•    Torstaisin 19.00-20.00 Monitoimihalli kenttä C: Futsal “Peluri” -ryhmä (https://westendindians.fi/joukkueet/futsal-miehet-peluri)  
 
HUOM! Keskiviikon ryhmään (aloitus 14.9.) voi Unisportin kausikorttilaiset ilmoittautua suoraan täältä. Vuoro toteutetaan yhteistyössä Westend Indiansin kanssa. Tämän vuoksi osallistujamäärä UniSportin ilmoittautumisen kautta on 12.

Toiminnasta kiinnostuneet voivat etsiä sopivan ryhmän täältä: www.westendindians.fi/liity-heimoon tai ottaa yhteyttä seuran toimistoon: toimisto@westendindians.fi.