Jooga ryhmäliikunta rauhallisuus

Yin-jooga: tunnit

Rentoutta ja liikkuvuutta Yin-joogasta! Tällä UniSportin rauhallisimmalla joogatunnilla lisätään kehon joustavuutta pitkien venytysten avulla ja annetaan aikaa mielen rauhoittumiselle.

Yin-joogatunti koostuu hyvin rauhallisista, lähinnä lattialla tehtävistä liikkeistä, joissa ei juurikaan käytetä lihasvoimaa. Tunnilla tehdään pitkäkestoisia venytyksiä, joilla pyritään kehittämään kehon elastisuutta. Erityistä huomiota kiinnitetään lantion alueen kireyksien poistamiseen. Yin-jooga on rentouttava ja tehokas stressinpoistaja. Tunti voi sisältää meditaativisia harjoituksia.

Kenelle sopii?

Yin-jooga sopii niin aloittelijoille kuin joogaa aiemmin harrastaneillekin. Tunneilla käytetään tarpeen mukaan apuvälineitä tukemaan ja helpottamaan liikkeitä.

Miten osallistun?

Yin-joogaan voit osallistua viikoittaisilla ryhmäliikuntatunneilla.

Jos suinkin mahdollista, ota mukaasi oma joogamatto. Joogamatto mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan harjoittelun ja on myös hygieniasyistä mukavampi. Halutessasi voit käyttää paikan päältä saatavaa jumppamattoa.

Maton lisäksi tarvitset joustavat ja lämpimät vaatteet. Tunnilla ollaan ilman kenkiä. Halutessasi voit ottaa mukaan juomapullon.

Yin-joogassa käytettäviä apuvälineitä on saatavilla tunnin aikana UniSportin ryhmäliikuntatiloissa.