Jooga ryhmäliikunta rauhallisuus

Lempeä hathajooga: tunnit

Tutustu joogan maailmaan UniSportin Lempeä hathajooga -ryhmäliikuntatunnilla! Lempeät hathajoogaharjoitukset sopivat niin aloittelijoille kuin kokeneemmillekin joogeille.

Hathajooga on joogan klassisin ja länsimaissa tunnetuin muoto. Se on myös monen nykyaikaisen joogalajin perusta. Lempeä hathajooga koostuu joogan perusliikkeistä eli asanoista. Tunneilla toistuvat usein samat asanat, joten liikkeet ja asennot tulevat sinulle hiljalleen tutuiksi.

Lempeässä hathajoogassa hengitystekniikka, kehonhallinta ja mielenrauha kehittyvät. Harjoittelun myötä opit kuuntelemaan omaa kehoasi paremmin. Tunnilla tehdään harjoitteita lempeästi omaan tahtiin.

Kenelle sopii?

Lempeä hathajooga sopii kaikille! Tunti soveltuu hyvin sinulle, joka tutustut joogaan ensimmäistä kertaa, mutta se on hyvää perusharjoittelua myös aiemmin jooganneille.

Miten osallistun?

Lempeään hathajoogaan voit osallistua viikoittaisilla ryhmäliikuntatunneilla.

Jos suinkin mahdollista, ota mukaasi oma joogamatto. Joogamatto mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan harjoittelun ja on myös hygieniasyistä mukavampi. Halutessasi voit käyttää paikan päältä saatavaa jumppamattoa.

Maton lisäksi tarvitset joustavat ja lämpimät vaatteet. Tunnilla ollaan ilman kenkiä. Halutessasi voit ottaa mukaan juomapullon.