Asiakkaita harjoittelemassa kuntosalilla valmentajan johdolla

Kurssit ja lajikokeilut

UniSportissa pääset ryhmäsi kanssa tutustumaan uusiin liikuntamuotoihin ja saatte inspiraatiota liikkumiseen yhdessä. Lajikokeilut sopivat esimerkiksi tyhy-päivään. Kurssilla syvennytte valitsemanne lajin tekniikkaan ja taitojen hiomiseen.

Kattavasta valikoimastamme löydät kurssit muun muassa tanssiin, kehonhuoltoon ja -hallintaan, palloiluun, ulkoliikuntaan ja kokonaisvaltaiseen hyvinvointiin. Kurssien sisältö ja pituus vaihtelevat kurssista riippuen.

Voit tilata yksittäisen lajikokeilun esimeriksi tyhy- tai virkistyspäivääsi tai pidemmän kurssin.

Kurssit ovat erinomainen tapa ottaa uusi laji tai treenimuoto haltuun turvallisesti tai syventää tekniikkaosaamista. Opetus tai ohjaus on aina etenevää. Voimme räätälöidä kurssin myös eri lajeista.

Tutustu kurssivalikoimaan tai tiedustele toiveittesi mukaista kurssia. Yhteisen harjoittelun voi aloittaa esimerkiksi alla olevalla Kuntosalistartilla!

Kuntosalistarttikurssi

Kuntosalistarttikurssilla käydään läpi ohjaajan johdolla omatoimiseen harjoitteluun sopiva perusohjelma koko keholle. Kurssilla laitteet tulevat tutuiksi sekä tutustutaan turvalliseen harjoitteluun ja oikeisiin tekniikoihin ohjaajan avulla. Kurssi sisältää myös opastuksen kehonhuoltoon tai venyttelyyn. Osallistujat saavat kaksi harjoitusohjelmaa, joilla pääsee alkuun kuntosaliharjoittelussa.

Hinta alkaen 1 200 €/kurssi (alv 0%)

Kuntosalilta lisää voimavaroja –kurssi

Kuntosalilta lisää voimavaroja on kuuden kerran treenikurssi, jossa laitetaan yhdessä työkavereiden kanssa liikuntarutiinit kuntoon ja lisätään jaksamista arkeen sekä työelämään. Kurssilla opitte kannustavan ohjaajan johdolla rakentamaan kokonaisvaltaisen liikuntasuunnitelman sekä koostamaan ruokavalion tukemaan tavoitteitanne. Tapaamisten aikana liikutaan monipuolisesti ja kehitetään yleiskuntoa. Kurssiin sisältyy kuntosaliohjelma, jonka avulla lisätä lihasvoimaa ja kehonhuolto-ohjelma edistämään palautumista.

Tehdään yhdessä liikunnasta pysyvä elämäntapa, ei vain rutiini!

Hinta alkaen 1 625 €/kurssi (alv 0%)

Ota yhteyttä

Jenni Virta
Myyntisuunnittelija