Tyttö venyttelee kotona ja kissa makoilee vieressä.

Kevään kurssit - varaa paikkasi nyt

Kevätkauden 2021 liikuntakurssit ovat nyt varattavissa! Uutta valikoimassa ovat virtuaalikurssit, joille voit osallistua helposti kotoa käsin.

Haluaisitko oppia uuden lajin tai syventää osaamistasi? UniSportin kevään kurssivalikoimasta löydät mm. erilaisia virtuaalikursseja, PT pienryhmiä, palloilulajeja, joogaa, pilatesta ja monia muita. Kurssien varaus on auki nyt! Kannattaa toimia saman tien, suosituimmat kurssit myydään nopeasti loppuun.

Uudet virtuaalikurssit

Uusilla virtuaalikursseillamme voit treenata rauhassa kotona, etkä tarvitse muita välineitä kuin jumppamaton. Kurssit järjestetään Zoomin kautta, voit halutessasi pitää kameran auki tai kiinni. Kameran ollessa auki voit saada vinkkejä ohjaajalta. Kevään aikana järjestämme seuraavat virtuaalikurssit:

  • Vetreyttä ja voimaa etätyöhön
  • Syvennä Pilatestaitojasi kotona
  • Huolla kehoa kotona
  • Voimaa ja liikkuvuutta kehonpainolla
  • Raskausajan pilates

Miksi kurssi?

Kurssit tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden sekä syventää osaamista että aloittaa kokonaan uusi laji. Esimerkiksi Pilates - tai Joogakurssilla voit ottaa uuden lajin haltuun turvallisesti ja opetella liikkeet rauhassa. Kuntosalistartissa taas opit oikeat tekniikat ja saat koko kropan treeniohjelman, jolla pääset vauhtiin salitreenissä.

Kursseilla saat yksilöllisempää opetusta, joka etenee viikoittain ja tarjolla on myös lajeja, joita ryhmäliikuntatunneilta ei löydy. Et tarvitse aiempaa kokemusta lajista ellei kurssikuvauksessa niin mainita, ja kursseille ovat tervetulleita kaikki.

Kurssien hinnat vaihtelevat kurssin pituuden ja asiakasryhmän mukaan, kannattaa kirjautua sisään, jolloin näet suoraan oman hintasi.