Kevään kurssit varattavissa

1.12.2022 - 10:00
Ryhmä harjoittelemassa personal trainerin kanssa.
Haluaisitko oppia jotain uutta tai kaipaatko muutosta treenirutiiniisi? UniSportin kevään liikuntakurssit on nyt julkaistu ja kurssit ovat varattavissa 1.12. alkaen. Kursseille mahtuu rajattu määrä osallistujia, joten varaa paikkasi ajoissa! Valikoimassa mm. PT pienryhmät, kuntosalistartti ja palloilu.

Kevään kurssit ja PT-pienryhmät ovat nyt julkaistu, katso koko kurssivalikoima verkkokaupassamme. Muista kirjautua sisään nähdäksesi oman asiakasryhmäsi mukaisen hinnan. Varausaika kursseille alkaa torstaina 1.12. klo 8.00.

Kurssit tarjoavat erinomaisen mahdollisuuden opetella uusi laji turvallisesti tai syventää osaamistasi. Opetus on yksilöllisempää kuin viikkotunneilla, ja oikeita liikkeitä ehtii harjoitella rauhassa. Opetus myös etenee joka viikko. Kursseilla treenataan myös saman porukan kanssa kohti yhteisiä tavoitteita.

Katso ainakin nämä:

  • Kuntosalistartti, jossa opit oikeat tekniikat salitreenin turvalliseen aloittamiseen. 
  • Palloilukursseilla pääset pelaamaan kivassa porukassa ja samalla oppimaan lajin tai syventämään osaamista.
  • PT Pienryhmässä treenaat samanhenkisen porukan kanssa kohti yhteisiä tavotteita.

Kurssien pituudet vaihtelevat kurssista riippuen ja maksat kurssista asiakasryhmäsi mukaisen, kurssikohtaisen hinnan. Kurssit ovat avoimia kaikille eikä sinun tarvitse olla UniSportin asiakas osallistuaksesi.

Tervetuloa kokeilemaan jotain uutta!