Salibandymailat ja -pallo

Palloilusarjat

UniSportin palloilusarjatoiminta pyrkii aina reiluun peliin ja hyvään henkeen. Palloilusarjoilla on pitkät perinteet yliopistoliikunnan sarjojen ja teekkarisarjojen osalta. Kyseessä on siis rento palloilusarjatoiminta yliopistohengessä. Tervetuloa mukaan!

Joukkueet koostuvat ainejärjestöjen, kiltojen, tutor-ryhmien tai kaveriporukoiden opiskelijajoukkueista (HY, Aalto, Hanken). Myös henkilökunta on tervetullutta mukaan. Vaikka joukkueet kisaavat, korostuu toiminnassa reilun pelin henki, rentous sekä yhteisöllisyys. Sarjatoiminta yliopistolla ei ole kovia otteita varten. Lohkojen koosta sekä jatkopeleistä riippuen otteluita tulee joukkueelle ainakin viisi sarjaa kohden. Sarjat pelataan pääsääntöisesti kunkin lajin virallisten sääntöjen mukaan. Pieniä muutoksia sääntöihin on tehty kenttäkoon tai pelaajamäärän vuoksi.

Palloilusarjoja pelataan Otahallissa, Kumpulan liikuntakeskuksessa sekä Töölön pallokentällä. Kunkin palloilusarjan paras HY:n, Hankenin tai Aallon joukkue voi omassa lajissaan edustaa oppilaitostaan opiskelijoiden SM-kisoissa (OSM). OSM-kisojen voittaja voi edustaa oppilaitostaan opiskelijoiden EM-kisoissa.

UniSportin kaikki palloilusarjat löytyvät yhden turnausalustan alta. Ilmoita joukkueesi tiedot kätevästi yhteen järjestelmään ja saat kaikki tarvitsemasi tiedot reaaliaikaisesti; otteluohjelmat, päivitykset sekä tulokset.

Kauden 2022-2023 sarjat ja turnaukset

Sarjat alkavat yleensä lokakuussa ja päättyvät huhti-toukokuussa. Ainoastaan jalkapallosarja pelataan sekä keväällä että syksyllä. Sarjojen pelitapa ja säänöt löytyvät ilmoittautumislinkin alta. Salibandyn osalta kuitenkin tarkennukset tässä. Muista katsoa ilmoittautuessasi tarkemmat ohjeet palveluehdoista. Ilmoittautuminen on sitova, myös varasijojen kohdalla.

Otteluohjelmat löytyvät alla olevien sarjalinkkien alta. Päädyt Torneopalin sarjakohtaiselle sivulle. Valitse sieltä yläriviltä kohta: sarjat.

Joukkueen yhteyshenkilölle lähetetään erikseen ohjeet sarjojen sisällöistä.

Ilmoittautumislinkit tulevat näkyviin elokuussa kunkin sarjan kohdalle.

 

JALKAPALLOSARJA kevät 2022 (tulokset)

Pelit ma, ti, to klo 12-16.00 Töölön pallokentällä (tekonurmi 1)

 

FUTSALSARJA Otaniemi 2021-2022 (tulokset)

 

SALIBANDYSARJA Kumpula 2021-2022 (tulokset)

 

SÄHLYSARJA Otaniemi 2021-2022 (tulokset)

 

KORIPALLOSARJA 2021-2022 (tulokset)

 

LENTOPALLOSARJA 2021-2022 (tulokset)

 

FUTSALSARJA Kumpula 2021-2022 (tulokset)

 

Osallistumismaksut

Futsal, salibandy, sähly, lentopallo, koripallo: 202 euroa/joukkue. Jalkapallosarja 253 euroa/joukkue.

Ilmoittautuminen ja maksaminen

Joukkueen yhteyshenkilö tekee ilmoittautumisen sarjajärjestelmään. Sarjamaksu maksetaan laskulla, joka lähetetään sarjan käynnistyttyä joukkueen yhteyshenkilölle.

Osallistuminen sarjoihin ei edellytä kausikorttia. Ainoa maksu on joukkuekohtainen sarjamaksu.

Ilmoittautuminen päättyy pääsääntöisesti noin 10 päivää ennen sarjan alkua. Ilmoittautumisajat ja sarjojen alkamispäivät ilmoitetaan UniSportin www-sivuilla.

Ilmoittautuminen on sitova. Jos joukkueen yhteyshenkilö ei ole perunut ilmoittautumista ajoissa, joukkue on velvollinen maksamaan tapahtuman osallistumismaksun.

Peruutuksesta tulee lähettää tieto sarjasta vastaavalle UniSportin työntekijälle (erkki.somervuo@helsinki.fi) viimeistään ilmoittautumispäivään mennessä.

Otteluohjelma julkaistaan Torneopalin sivuilla ennen sarjan alkua. Ohjelmaan voi viikon sisällä julkaisusta pyytää muutoksia. Tämän ajan jälkeen muutoksista ja siirtotoiveista tulee 10 euron maksu/ottelu. Myös vastustajan tulee hyväksyä siirtotoive. Siirtotoive pitää olla tiedossa kaksi päivää ennen alkuperäistä ottelua. Siirtomaksut laskutetaan sarjan päätyttyä. Jos ottelusiirto tapahtuu UniSportin puolelta, niin siirtomaksua ei peritä. Ottelulle pyritään löytämään mahdollisimman nopeasti kummallekin joukkueelle sopiva uusi aika.


Ottelupäivänä tehdystä peruutuksesta joudutaan antamaan automaattisesti luovutusvoitto vastustajalle.
Jos joukkueelta peruuntuu puolet otteluista, niin sarjamaksusta hyvitetään puolet takaisin.


HUOM. UniSport ei vakuuta pelaajia. Kannattaa varmistaa, että oma vakuutus on kunnossa.

Lisätietoja ja yhteydenotot myös silloin, jos sinulla ei ole vielä omaa joukkuetta. Kerätään nimiä listalle!

 

 

 

 

Tiedustelut

 

Erkki Somervuo
Liikuntasuunnittelija
PL 53 (Fabianinkatu 28)
00014 Helsingin yliopisto