futsal-maalivahti kuva shutterstock

Futsal

Futsal on sisäkentällä pelattava versio jalkapallosta.

Kausikorttiin kuuluvat pallopeliryhmät

UniSportissa sinulla on mainio tilaisuus aloittaa futsal-harrastus! Palloilutarjontamme sisältää rento- ja pelurivuoroja. Näille vuoroille voit varata paikan ja osallistua silloin kuin sinulle sopii. Nämä vuorot sisältyvät kausikorttiin, mutta voit osallistua myös 10-kortilla tai kertamaksulla

Rentovuoro

Tämä vuoro on rentoa pelaamista varten. Voit tulla mukaan vuorolle jos aloittelet lajia tai olet jo hiukan lajia harrastanut. Pelaajat toimivat vuoroilla itsenäisesti: käynnistävät pelin, sopivat joukkueet, päättävät pelin ajallaan ja keräävät välineet vuoron päätyttyä paikoilleen.

Pelurivuoro

Pelurivuoro on hyvä jatko esimerkiksi kurssin jälkeen tai lajia muuten enemmän harrastaneille. Pelaajat toimivat vuoroilla itsenäisesti: käynnistävät pelin, sopivat joukkueet, päättävät pelin ajallaan ja keräävät välineet vuoron päätyttyä paikoilleen.

Sarjat ja turnaukset

UniSportin futsal-sarja alkaa 14.10. Otaniemessä. Ilmoita joukkueesi 1.10. mennessä. Kumpulan sarja alkaa 25.10. Ilmoita joukkueesi 14.10. mennessä

 

Futsalia tai jalkapalloa seurassa?

 

Avauspotku ry (naiset):

Yliopiston naisten jalkapallojoukkue Avauspotku on avoin kaikille lajien kuninkaasta kiinnostuneille naisille. Joukkue pelaa Toukolan Teräksen alaisuudessa kesällä 4.divaria ja talvella futsalin 2.divaria. Pääasiallisena tarkoituksena on kuntoilla ja pitää hauskaa niin, että eteenpäinkin voidaan mennä. Joukkueessa pelaa monentasoisia ja -ikäisiä pelaajia.

Toimintaan pääsee mukaan tulemalla Kumpulan sisäpelivuorolle (lokakuusta huhtikuuhun) tai ulkokaudella (huhtikuusta syyskuun loppuun) tiedustelemalla treeniajoista joukkueen valmentajilta.

Yhteystiedot: emma.hakanen@gmail.com

 

FC Kissat (naiset):

Kaikki Aalto-yliopiston sekä Helsingin yliopiston opiskelijat ja henkilökunta ovat erittäin tervetulleita mukaan FC Kissoihin! FC Kissojen toiminta-ajatuksena on tehdä jalkapallon pelaaminen mahdolliseksi niin vasta-alkajille kuin jo kokeneille pelaajille. Alun perin FC Kissat on Aalto-yliopiston kauppakorkeakoulun naisten jalkapallojoukkue.


Kissat treenavat kerran viikossa. Talvisin pelataan futsalia Unisportilla Kumpulan kampuksella ja kesäisin jalkapalloa ulkokentällä. Treenit pidetään ulkona Herttoniemenrannassa syyskuun loppuun saakka. Futsal-kauden treenaamisen aloitamme 7.10.2017 Kumpulassa (Väinö Auerin katu 11, Helsinki). Treenit ovat Kumpulassa lauantaisin klo 14-15. Treenien lisäksi niin kesä- kuin talvikauden ajan pyörivät sarjapelit, joiden ohessa osallistumme myös eri turnauksiin.
Facebookissa Kissoilla on suljettu ryhmä, liity mukaan: FC Kissat
Treeneihin ilmoittaudumme Nimenhuudossa.


Mikäli haluat lisätietoa joukkueemme toiminnasta tai haluat tunnukset Nimenhuutoon joukkueemme sivuille, voit lähettää viestiä osoitteseen: fckissat@gmail.com
Kotisivumme löytyy osoitteesta: http://www.fckissat.fi/

 

KY United (miehet):

KY United on futiskerho, jonka tavoitteena on vaalia jalkapallokulttuuria niin henkisellä kuin fyysisellä tasolla. Toimintaan kuuluu viikoittainen futsalharjoitus/pelivuoro, futsalin piiri- ja opiskelijasarjat, futsal- ja jalkapallo turnaukset, beachfutis, kisastudiot, saunaillat sekä jopa pelimatkat ulkomaille.

Lisätietoja: united@kyweb.fi

KY United

 

Westend Indians
 

Vuonna 1992 perustettu Westend Indians on yksi Suomen suurimmista salibandyseuroista ja yksi Espoon suurimmista urheiluseuroista, jonka lajivalikoimassa on myös futsal. "Heimon" keltamustissa väreissä liikkuu viikoittain noin 1500 Heimolaista 125 joukkueessa ja harrasteryhmässä. Seuran toimintaa ja harrastetarjontaa on tarjolla myös Otaniemen Otahallilla, jossa toimii myös useita Aalto-yliopiston nykyisistä ja entisistä opiskelijoista koostuvia ryhmiä. Seuralle on myönnetty Tähtiseura-tunnustus laadukkaasta seuratyöstä.
 
Toiminnasta kiinnostuneet voivat etsiä sopivan ryhmän täältä: www.westendindians.fi/liity-heimoon tai ottaa yhteyttä seuran toimistoon: toimisto@westendindians.fi.