Kuvassa mies punnertaa olohuoneen lattialla.

Live stream -ryhmäliikunta

Nyt voit treenata kotona tai missä haluat livestream-lähetysten mukana, UniSportin innostavien ohjaajien johdolla.

Osallistu tunneillemme kotoa käsin! Keskustemme ollessa suljettuina, sinulla on kausikorttilaisena tai 10-kortilla mahdollisuus treenata kanssamme reaaliaikaisilla suoratoistotunneilla eli livestream-lähetysten kautta joulukuun alusta alkaen.

Tarjoamme 5-7 tuntia ryhmäliikuntaa joka päivä livestreamattuna sinne, missä sinä olet. Valittavanasi on muun muassa joogaa, pilatesta, Voima ja kestävyys -tunteja sekä kehohuoltoa.

Olisko tässä sopiva hetki kehonhuollolle tai kehonhallinnan parantamiselle, ennen kuin kuntosali taas kutsuu?

Mikäli ilmoittaudut tunneille, pidämme korttisi voimassa normaalisti sen ajan, kun liikuntakeskuksemme ovat suljettuina. Mikäli et ole ilmoittautunut suoratoistotunneille 21.12.-31.1., lisäämme korttiisi treeniaikaa sulkua vastaavan ajan verran.

Miten mukaan tunnille

Ilmoittaudu tunnille varausjärjestelmässämme. Ilmoittautua voit viimeistään tuntia ennen (1 h) ennen kunkin tunnin alkua.

  1. Saat ennen tunnin alkua sähköpostiisi Zoom-linkin varaamallesi tunnille. HUOM! Sähköposti saattaa mennä roskapostikansioon.
  2. Napsauta linkkiä, uusi välilehti avautuu.
  3. Jos koneellesi on ladattu Zoom-sovellus, sivu kysyy ”Avataanko Zoom Meetings?”. Paina ”Avaa Zoom Meetings”. Jos taas käytät selainta, paina ”Launch Meeting”.
  4. Syötä Meeting ID ja salasana.
  5. Ponnahdusikkuna “Please wait for the host to start the meeting” avautuu ruudulle. Pääset mukaan, kun ohjaaja (host) käynnistää tunnin.

Mikäli sinulla on live stream -tunteihin liittyvää asiaa, voit soittaa numeroon 02941 21626.

Ohjeita tunnille

  • Pidäthän mikrofonin ja kameran suljettuna.
  • Mikäli haluat ohjaajan näkyviin koko ruudulle, tuplaklikkaa ohjaajan kuvaa tai valitse yläkulman "View" valikosta "Speaker View".
  • Mikäli haluat äänen kuuluvammaksi, mutta laitteesi äänenvoimakkuus on kovimmillaan, tarkista Zoomin "Audio Settings -> Speaker - Output level".

Jaa sosiaalisessa mediassa