UniSportilta löydät erilaisia joogatunteja ja -kursseja

Iyengarjooga: tunnit

Haluatko löytää asanoihisi oikeat linjaukset? UniSportin iyengarjoogatunnilla harjoittelet monipuolisesti asanoiden tekniikkaa ja linjauksia.

Iyengarjoogassa kehität kehotietoisuuttasi ja opit asanoiden eli jooga-asentojen tekniikasta lisää, jolloin varmistat turvallisen ja tehokkaan joogaharjoittelun. Pääset harjoittelemaan asanoiden perusteita, turvallisia linjauksia ja apuvälineiden käyttöä. Harjoituksia on mahdollista soveltaa oman lähtötason ja tarpeiden mukaan. Tunti voi sisältää dynaamisia vinyasaharjoituksia, palauttavia harjoituksia tai tarkkaan työskentelyyn keskittyviä harjoituksia. Tunti kehittää voimaa, liikkuvuutta ja kestävyyttä.

Kenelle sopii?

Iyengarjooga sopii sinulle, joka aloittelet joogaa tai olet kiinnostunut jooga-asanoiden tekniikasta. Tunneilla hyödynnetään apuvälineitä, jotta jokainen löytää asanaan oikean linjauksen. Ohjaaja pyrkii huomioimaan osallistujien yksilölliset tarpeet ja antamaan kaikille sopivia vaihtoehtoja. Voit käydä iyengarjoogatunnilla myös silloin, kun haluat tehdä kevyemmän tai palauttavamman treenin.

Miten osallistun?

Iyengarjoogaan voit osallistua viikoittaisilla ryhmäliikuntatunneilla.

Jos suinkin mahdollista, ota mukaasi oma joogamatto. Joogamatto mahdollistaa turvallisen ja tehokkaan harjoittelun ja on myös hygieniasyistä mukavampi. Halutessasi voit käyttää paikan päältä saatavaa jumppamattoa.

Maton lisäksi tarvitset joustavat ja lämpimät vaatteet. Tunnilla ollaan ilman kenkiä. Halutessasi voit ottaa mukaan juomapullon.

Iyengarjoogassa käytettäviä apuvälineitä on saatavilla tunnin aikana UniSportin ryhmäliikuntatiloissa.