UniSport enemmän kuin liikuntaa

Hyvän fiiliksen liikuntaa ilman sitoutumispakkoa

UniSportin kausikortilla saat pääsyn viiteen eri kuntosaliin Helsingin keskustassa, Kumpulassa, Meilahdessa, Töölössä ja Otaniemessä, laajan valikoiman jokapäiväistä ryhmäliikuntaa ja viikoittaiset palloiluvuorot ilman sitoutumispakkoa!

Kausikortillamme saat parhaat palat UniSport -liikuntakeskuksista! Yhdellä ja samalla kausikortilla saat pääsyn kaikkiin kuntosaleihimme, kaikkiin ryhmäliikuntatunteihin ja viikottaisiin palloiluvuoroihin.

Ei sitoutumispakkoa

Voit itse päättää, kuinka pitkäksi aikaa sitoudut: yhdeksi kuukaudeksi, neljäksi kuukaudeksi vai koko vuodeksi. Saat valita kokopäiväisen tai vain puolipäiväisen kausikortin, jolloin päätät, haluatko treenata kaikkina aikoina vai vain rajoitettuun aikaan. Voit siis liikkua juuri niin kuin sinulle sopii!

Kenelle?

Kausikortin voi hankkia kuka tahansa liikunnasta kiinnostunut kaupunkilainen! UniSport-keskuksemme sijaitsevat perinteisesti yliopistojen läheisyydessä, mutta tehtävämme on lisätä liikunnan iloa kaikille kaupunkilaisille Helsingissä ja Espoossa! Ensimmäisen kokeilukerran tarjoamme sinulle maksutta.

Tänään on hyvä päivä aloittaa liikunta!

Löydä keskuksesi ja katso aukioloajat tästä

Klikkaa hinnastoomme tästä

Kurkkaahan myös valikosta löytyvään kalenteriimme, josta näet kaikki ryhmäliikuntatuntimme ja palloiluvuorot!

Kausikortin pääset ostamaan netissä täältä tai keskustemme asiakaspalvelussa

Jos olet yliopistolainen, lue lisää yliopistolaisen kausikortista tästä

Käyttöehtoihimme voit tutustua tarkemmin tästä