personal trainer asiakkaan kanssa

Stelios Katsaras

Personal Trainer (PT-taso 2)
UniSportin Personal Trainer Stelios Katsaras

Ota yhteyttä

stelios.katsaras@helsinki.fi

Koulutus

  • APT Auktorisoitu Personal Trainer (Trainer4You)
  • Voimavalmentaja (Trainer4You)
  • Precision Nutrition Level 1

Liikuntatausta ja työkokemus

Olen tehnyt päätoimisesti töitä Personal Trainerina vuodesta 2012 lähtien. Valmennettavieni joukkoon on kuulunut vuosien varrella peruskuntoilijoita, painonpudottajia sekä suorituskykyä tavoittelevia eri liikuntalajien harrastajia. Valmennuksien aikana on ollut mahtavaa nähdä, miten ihmiset voivat tehdä valtavia muutoksia, kun sen eteen on vain valmis tekemään töitä.
 
Omaa liikuntataustaa minulta löytyy voimatreenin lisäksi hiihdosta, kendosta, bujinkan budo taijutsusta, boulderoinnista sekä bolognalaisesta miekkailusta. Viimeisen muutaman vuoden ajan olen harrastanut salitreenin ohella parkouria.

Vahvuudet

Jos tavoitteenasi on lisätä suorituskykyäsi tieteelliseen näyttöön perustuvalla, periodisoidulla treeniohjelmalla, sekä parantaa palautumiskykyäsi unen ja ruokavalion kautta, valmennukseni sopii juuri sinulle.
 
Teen treeniohjelmat useammaksi kuukaudeksi eteen päin. Näin niissä säilyy punainen lanka ja saadaan esiin toivottuja tuloksia, kuten vaikkapa maksimivoimaa, nopeusvoimaa tai lihasmassaa. Tämä on erityisen tärkeää etenkin niille, jotka haluavat parantaa suorituskykyä jossain liikuntalajissa tai saavuttaa isompia tuloksia salilla.
 
Käytän ohjelmissani mahdollisimman paljon vapailla painoilla, kahvakuulilla sekä kehonpainolla tehtäviä liikkeitä, mutta myös jonkin verran laitteita. Saat minulta tarkkoja vinkkejä perusliikkeiden tekniikoiden hiomiseen.
 
Liikkuvuus, ryhti ja hyvät asennot ovat myös tärkeä osa valmennustani, koska ne ovat suoraan yhteydessä kehon terveyteen ja kokonaisvaltaiseen suorituskykyyn. Yritän sisällyttää treeniohjelmaan paljon liikkeitä, jotka itsessään kehittävät liikkuvuutta. Minulta löytyy myös paljon vinkkejä jännittyneiden lihasten huoltoon hierontapalloilla sekä kuminauhoilla tehostettuihin venytyksiin.
 
Ravinto- ja hyvinvointivalmennus ovat tarvittaessa tärkeä osa valmennusta. En käytä varsinaisia ravinto-ohjelmia, koska ne ovat yleensä liian rajoittavia pitkällä aikavälillä. Keskitymme sen sijaan erilaisten taitojen ja tapojen opetteluun, jotka kantavat myös tulevaisuudessa ja auttavat ohjaamaan syömisiä valmennuksen ulkopuolellakin. Ihminen on psykofyysissosiaalinen kokonaisuus, eikä ruokaa voi siten kohdella pelkkänä polttoaineena. Etenemme ravintovalmennuksessa sinun ehdoillasi ja valmiuksiesi mukaan.

"Saavutin kaikki tavoitteeni ja nopeammin kuin olisin uskonut. Konkreettisin saavutus oli leuanvedon onnistuminen reilun kolmen kuukauden valmennuksen jälkeen ja liikkuvuuden selkeä parantuminen. Lisäksi opin paljon uutta treenaamisesta ja ravitsemuksesta sekä sain kaipaamaani monipuolisuutta ja tavoitteellisuutta treeniin.
Koin, että ohjelmat oli tehty juuri minun tavoitteisiini ja elämäntilanteeseeni. Viikoittainen yhteydenpito Stelioksen kanssa motivoi valmennuksen aikana ja viesti siitä, että Stelios oli aidosti kiinnostunut valmennuksen sujumisesta ja ohjelman toimivuudesta.
Kokonaisuudessaan kaikesta välittyi Stelioksen rautainen ammattitaito ja pitkä kokemus valmentajana sekä se, että Stelios tekee valmennuksia täydellä sydämellä.", sanoo Sara (26 v.)
 
"Ohjaus oli asiantuntevaa ja ohjaustyyli sopivan rauhallinen ja todella kannustava. Tuli luottavainen olo palvelun laadusta. Oli helppo ottaa yhteyttä. Tulokset paranivat, jaksan nostaa enemmän painoja. Myös kunto tuntui kohenevan. Kyykkytekniikka kehittyi. Lisäksi pitkään jatkuneet selkä- ja polvikivut lähtivät, vaikka niihin en pyytänyt apua. Treeni monipuolistui ja uutta motivaatiota ja sali-intoa löytyi. Valmennus ylitti odotukset, en osaa sanoa, mikä olisi voinut mennä paremmin", kertoo Saara (25 v.)
 
"I was fully satisfied with Stelios’ coaching. Stelios is very responsible to check a trainee’s progress in work-out. Also, he is very good at communicating, so I really felt comfortable to ask any questions about gym exercises and to share my wishes on muscle building. No doubt about his knowledge and competency as a trainer.  First of all, thanks for the training sessions, I learned how to  exercise with correct posture and how to increase weight to effectively build muscle. Compared to the very beginning, after three months of training, the weight I can put on increased a lot.", sanoo puolestaan Chanyoung (28 v.)

Oma harjoitteluni

Oma treenini keskittyy tällä hetkellä vapailla painoilla sekä kehonpainolla tehtyyn voimaharjoitteluun sekä nopeusvoiman kehittämiseen parkouria tukevasti. Ohjelmiini kuuluu myös puristusvoimaa kehittäviä harjoituksia, joilla saan ylläpidettyä kiipeilykuntoa. Pidän lisäksi lukemisesta, videopeleistä sekä melkein kaikesta nörtteilystä.

Ohjauskielet

suomi, englanti

Keskukset, joissa ohjaan

Kumpula, Töölö, Keskusta, Meilahti