Rosabelle Salonen

Hieroja

Olen opiskellut Helsingin Hieronta-Akatemiassa ja valmistunut koulutetuksi hierojaksi tammikuussa 2017.

Hierojan työssä koen tärkeäksi mahdollisuuden auttaa ihmisiä rentoutumaan ja voimaan hyvin kokonaisvaltaisesti. Käytän klassisen ja urheiluhieronnan tekniikoita sekä tarvittaessa nivelmobilisaatiotekniikoita. Esimerkiksi selkäkipuihin usein liittyy rangan alentunut liikkuvuus, jolloin rangan mobilisaatio yhdistettynä monipuolisiin hierontaotteisiin voi tuoda suurta helpotusta.

Lisäksi olen erikoistunut triggerpisteiden (lihaksissa olevien kipupisteiden) hoitamiseen. Triggerpistekäsittelyllä voi hoitaa lihaskipuja ja -kireyksiä tehokkaasti ja täsmällisesti. Hoidoissani painottuu läsnäolo ja asiakkaan kuunteleminen. Pyrin aina soveltamaan tekniikoita ja otteiden voimakkuutta hoidettavan yksilölliset toiveet ja tarpeet huomioiden. Annan mielelläni myös ohjeita kotona tehtävään itsehoitoon.

Kokonaisvaltaisen hyvinvoinnin ja rentoutumisen edistäminen on tärkeä teema myös omassa elämässäni. Hieronnan lisäksi harrastan ja opetan joogaa ja meditaatiota, nautin luonnossa liikkumisesta, tanssimisesta, ystävien seurasta ja elämän pienistä iloista.

Lämpimästi tervetuloa hierontaan!