Kuva personal trainerista jalkakyykkyä kuntosailla harjoittelevan asiakkaan kanssa.

Riku Saastamoinen

Personal Trainer (PT-taso 2)
Riku Saastamoinen Personal Trainer UniSport

Ota yhteyttä

rikkard.saastamoinen@helsinki.fi

Koulutus

  • Auktorisoitu Personal Trainer (Trainer4You)
  • Les Mills -ryhmäliikuntaohjaaja
  • IISEE-sisäpyöräilykouluttaja
  • Saunayoga Instructor (Saunayoga International)
  • First Beat -hyvinvointianalyysi

Tausta ja työkokemus

Liikunta on ollut olennainen osa minua vuodesta 2007, jolloin tein valtavan henkilökohtaisen elämänmuutoksen pistämällä elämäntapani remonttiin: laihdutin 50 kiloa, lopetin tupakoinnin ja löysin liikunnasta aivan uuden kulman elämääni. Sohvaperunasta tuli tsemppari!

Historiaani kuuluu myös pitkä ja vastuullinen ura hektisissä kansainvälisissä organisaatioissa. Tiedän myös, mitä on olla uupunut kun arki ei enää kanna – läpikävin ja selätin burnoutin 2000-luvulla nälkäisenä työelämän suorittajana. Ryhmäliikuntaohjauksesta tuli olennainen osa elämääni päätyön oheen 2010 ja asiakkaitteni innoittamana opiskelin Personal Traineriksi 2015. Liikuntaa olen tehnyt päätyökseni 2018 alkaen. Rakkaasta harrastuksesta tuli uusi elämäntyö!

Valmennuksessani edetään kohti yhdessä sovittua, asettamaasi tavoitetta kohti, realistisin askelin. En tarjoa vaikeasti ylläpidettäviä pikaratkaisuja vaan uutta ja pysyvää suuntaa kokonaishyvinvointiisi. Minun tehtäväni on näyttää sinulle oikea suunta ja tukea työskentelyäsi tavoitteesi saavuttamiseksi. Määrätietoinen ja tuloksellinen tekeminen perustuu aktiiviseen seurantaan ja koostuu pienistä yksittäisistä elämäntapamuutoksista jotka johtavat kohti haluamaasi päämäärää. 

Oma kunto, oma tunto – kaikki lähteen hyvinvoinnista, haastamista ja kehitystä unohtamatta. Autan mielelläni sinua kohti tavoitettasi. Tiedän omasta kokemuksesta, että se on mahdollista!

”Meillä kaikilla on kädessämme oman onnemme avaimet. Suurin este unelmillesi ja tavoitteillesi olet sinä itse”.

Erityisosaaminen

Liikunnan aloitus, elämäntapamuutos, painonpudotus, arjen hallinta, hengitys- ja verenkiertoelimistön kehittäminen (juoksu, pyöräily, HIIT)