Outi Sirviö

Outi Sirviö ohjaa UniSportilla astangajoogaa.
Outi Sirviö

Outi aloitti astangajoogan harjoittelun vuonna 2007 vuosia jooganneen äitinsä jalanjäljissä.  Outi etsi juristin työhönsä vastapainoa ja astangajooga tuntui heti omalta jutulta. Hän etsi joogatunneilta niin fyysisiä haasteita kuin mielenrauhaa, jota ei ollut aiemmin edes ymmärtänyt kaivanneensa.

Outi siirtyi ohjattujen tuntien kautta Mysore-harjoitteluun ja lopulta joogatie vei Intiaan. Hän asui ja harjoitteli Mysoren kaupungissa viisi kuukautta vuosina 2010–2011, jolloin sai pääopettajakseen astangajoogan kehittäjän Shri K. Pattabhi Jois’in tyttärenpojan R. Sharath Jois’in. Outi syvensi opintojaan Yoga Alliancen RYT 200 –koulutuksessa vuonna 2011 Thaimaassa. Hän perusti yrityksensä Outi Sirviö Yoga’n vuonna 2013 ja alkoi opettamaan päätoimisesti. Sharath antoi Outille kansainvälisen opetusluvan astangajoogan ykkössarjaan vuonna 2015. Jooga on Outille elämäntapa ja tärkeä osa jokaista päivää. Outi avaa edelleen joogamattonsa uteliaana oppimaan uutta ja kertaamaan vanhaa.

 

Jokainen joogaoppilas on ainutlaatuinen. Haluan kannustaa oppilaitani löytämään oman kehonsa ja mielensä vahvuudet joogan avulla. Uskon, että jooga sopii kaikille ja säännölliseen joogaharjoitteluun sitoutuminen palkitsee uskomattomin tavoin.