Maija Lanteri

Personal Trainer (PT-taso 2)
Maija Lanteri Personal Trainer UniSport

Ota yhteyttä 

maija.lanteri@gmail.com

Koulutus

 

Filosofian Maisteri (HY)

Auktorisoitu Personal Trainer (Trainerlab)

Ryhmäliikuntaohjaaja (Trainerlab, Les Mills)

Äitiysliikuntaohjaaja (Äitiysliikunta Akatemia)

Pilates-ohjaaja (Suomen Terveysliikunta Instituutti)

FasciaMethod-ohjaaja (Proftraining)

Life Coach (Valmentamo)

 

Liikuntatausta ja vahvuudet

Olen opinnoissani erityisesti äitiysliikuntaan erikoistunut Personal Trainer sekä ryhmäliikunnan ohjaaja. Olen toiminut hyvinvointialalla aktiivisesti reilut 15 vuotta ja kouluttaudun jatkuvasti lisää. Viimeistelen juuri ratkaisukeskeisen valmentajan opintokokonaisuutta Valmentamossa.

Valmennuksissani minulle on tärkeää huomioida kokonaiskuormituksesi ja auttaa sinua tekemään oikeita valintoja kokonaisvaltaisen hyvinvointisi tueksi. Vaikka erityisosaamiseni on raskaanaolevien ja synnyttäneiden äitien valmentaminen, valmennan mielelläni myös muita asiakasryhmiä. Valmentajana olen empaattinen ja läsnäoleva, helposti lähestyttävä ja inspiroiva. Minulle on tärkeää, että opit ja ymmärrät miksi teemme asioita ohjaamallani tavalla. Kiinnitän paljon huomiota kehon linjaukseen ja turvallisiin tekniikoihin, jotta treenaaminen olisi laadukasta. Valmentajanasi haluan, että löydät itsellesi mielekkään tavan liikkua ja uskallat myös kokeilla uusia asioita haastaen itseäsi turvallisesti. Valmentajanasi arvostan luottamustasi ja välitän sinusta ja tavoitteistasi. 

Huomioithan ystävällisesti, että perhetilanteeni kuuden lapsen äitinä rajoittaa työaikani tällä hetkellä päiväaikaan. Ole rohkeasti yhteydessä suoraan minuun maija.lanteri@gmail.com mikäli haluat neuvotella lisää tapaamismahdollisuuksista ja valmennuskokonaisuuksista. 

Ohjauskielet

Suomi ja englanti

Kampukset

Meilahti, Otaniemi ja Kumpula