Maija Lanteri

Personal Trainer (PT-taso 2)
UniSportin Personal Trainer Maija Lanteri

Koulutus

  • Filosofian maisteri
  • Trainer Lab Personal Trainer

Liikuntatausta ja vahvuudet

Olen Trainer Labin kouluttama Auktorisoitu Personal Trainer ja ryhmäliikunnanohjaaja. Olen ohjannut liikuntaa vuodesta 2008, ensin yliopisto-opintojeni ohessa ja nykyään täysipäiväisesti. Olen aina pitänyt kuntoilusta ja kokeillut avoimin mielin erilaisia lajeja. Kehon liikuttaminen monipuolisesti, hikoilu ja itsensä ylittäminen on vaan yksinkertaisesti kivaa ja saan siitä hyvän olon. Tämän ilon haluan asiakkaanikin löytävän!

Suosin monipuolista ja mutkatonta harjoittelua, kärkiajatuksella "tehty treeni on paras treeni". Treeni voi olla vartin mittainen kehonpainolla olohuoneessa tehty kuntopiiri, perusvoimaharjoitus kuntosalilla, lenkki hämärillä metsäpoluilla tai vaikka leikkipuistossa tehty treeni lasten leikkiessä näköetäisyydellä. Lyhyessäkin ajassa saa tehtyä tehokkaan harjoituksen, kun tekee oikeita asioita hyvällä tekniikalla. Lyhyistäkin pätkistä, säännöllisesti tehtynä, kertyy viikkoon jo hyvä saldo liikuntaa sekä hyvää oloa tuottavaa tekemistä. Haluan että treenaaminen kanssani on kivaa, turvallista ja terveyttä edistävää.

Olen kolmen pienen lapsen äiti, joten raskausajan liikunta ja synnytyksestä palautuminen ja sen jälkeinen harjoittelu lapsiperheen arjessa ovat erityisen lähellä sydäntäni. Tiedän kuinka paljon hyvinvoiva ja vahva keho sekä mielekäs liikunta palkitsee arjen jaksamisessa. Haluan elää hyvää elämää ja tehdä ja jakaa hyvää!

Ohjauskielet

Suomi ja englanti

Kampukset

Meilahti, Otaniemi ja Keskusta