Karoliina Hakkarainen

Kuntosaliohjaaja (PT-taso 1)
UniSport Karoliina Hakkarainen

Tällä hetkellä laadin UniSportissa ainoastaan harjoitusohjelmia (75min) ja minut löytää Otaniemen ja Meilahden keskuksista. Laaditaan yhdessä juuri sinulle sopiva harjoitusohjelma!

Koulutus

  • Trainer Lab Basic
  • Trainer Lab Gym Trainer
  • Les Mills -ryhmäliikuntaohjaaja
  • Tekniikan kandidaatti (bioinformaatioteknologia) ja lääketieteellisen tekniikan diplomi-insinööriopiskelija Aalto-yliopistossa

Liikuntatausta ja työkokemus

Olen pelannut koripalloa 11 vuotta, viimeisimpinä vuosina SM-tasolla asti. Yliopisto-opintojen myötä koripallo on kuitenkin jäänyt, ja tilalle on tullut tavoitteellinen kuntosaliharjoittelu, jota on nyt jatkunut useamman vuoden ajan.

Aloitin ryhmäliikuntaohjaajana vuonna 2015, mistä siirtyminen myös yksilöohjaajaksi seurasi melko luonnostaan, kun ajatus oman liikuntaan liittyvän tietotaidon lisäämisestä ja muiden auttamisesta sen kautta vahvistui.

Oma tämänhetkinen harjoitteluni koostuu pääasiassa voimaharjoittelusta kuntosalilla sekä ryhmäliikuntatuntien ohjaamisesta. Tällä hetkellä olen erityisen kiinnostunut painonnostosta ja Crossfit-tyyppisistä harjoitteista. Tykkään asettaa itselleni tavoitteita ja mitata omaa kehitystäni.

Kiinnitän paljon huomiota ravinnon, levon ja treenin suhteeseen ja tätä tahdon painottaa myös asiakkailleni.

 “Perusasiat kuntoon, sillä pääsee jo pitkälle.”

Vahvuudet

Vahvuuttani on auttaa asiakasta erityisesti voimaharjoittelussa (kuntosali- ja painonnostotekniikat, voiman ja  lihasmassan lisääminen), kuntosaliharjoittelun aloittamisessa ja kehityksen mahdollisestamisessa. Huomioin aina asiakkaan toiveet. Oman harjoitteluni pohjalta tehokkaat treenit ovat vahvuusaluettani unohtamatta kuitenkaan kokonaiskuvan tarkastelua ja kohtuullisuutta.

Valmentajana olen erittäin positiivinen ja perusteellinen. Kiinnitän huomiota varsinkin oikeiden ja turvallisten liiketekniikoiden oppimiseen. Valmentajana minua innostaa se, että asiakas on valmis kehittymään ja haastamaan itseään lähtötasosta riippumatta. Myös asiakkaan kehityksen näkeminen on aina todella palkitsevaa ja innostavaa.

Ohjauskielet

  •  suomi
  • englanti