Kaisa Halminen

Hieroja
Hieroja
Kaisa Halminen UniSportin hieroja

Olen valmistunut klassiseksi hierojaksi Helsingin sosiaali- ja terveysalan oppilaitoksesta kesällä 2010. Tulin hierojaharjoittelijaksi yliopistolle saman vuoden keväällä, jonka jälkeen jäin Unisportille vakituiseksi hierojaksi. Pyrin vahvistamaan ammattitaitoani osallistumalla käytännönläheisille ja mielenkiintoisille hyvinvointipalveluihin liittyville kursseille aina tilanteen salliessa.

Olen tehnyt aiemmin paljon muitakin töitä, mm. istunut toimistossa vuosikausia, joten ymmärrän näyttöpäätetyön ongelmia omakohtaisestikin. Koulutukseltani olen myös kulttuurihistorioitsija, historia ja kulttuuri ovat sydäntäni lähellä.

Yritän tehdä hoidon rentouttavaksi otteiden ja hierontatilan miellyttävyydellä. Pyrin kuuntelemaan asiakasta mahdollisimman paljon, myös otteiden voimakkuutta säätäessäni. Taustalla soi klassinen musiikki, jota kuuntelen itsekin mielelläni.

Harrastan mm. työmatkapyöräilyä, kehonhuoltoa, puutarhahommia, oopperaa sekä kuvanveistoa. Asun kahden teinipoikani kanssa Pohjois-Helsingissä, missä minulla on myös oma vastaanotto. Hierontasanaston hallitsen suomeksi, englanniksi ja paljolti myös latinaksi.

Rakastan työtäni ja se myös näkyy!