Kadri Forsström

Personal Trainer (PT-taso 2)
personal trainer forsström kadri

Koulutus

  • Trainer4You Personal Trainer
  • Kuntosalivalmentaja ja Ravintovalmentaja
  • pohjalla AMK restonomi (Haaga Instituutti)
  • II-tason triathlonvalmentaja (Suomen Urheiluopisto)
  • Uimaopettaja (SUH)

 

Liikuntatausta ja työkokemus

Olen klassinen elämäntapamuuttaja ja downshiftaaja. Minulla ei ole nuoruudesta liikuntataustaa ollenkaan, ja varsinaisen työuran tein luotsaamalla yöravintoloita ja hotelleja. Innostuin kuitenkin varhaiskeski-iässä juoksuharrastuksesta ja vaivihkaa muuttui myös elämäntapa uudelleenkouluttautumiseen saakka. Myös laji muuttui triathloniksi, vaikka juoksemisesta pidän edelleen eniten. Fyysisen tekemisen ohella paneudun mieluusti myös teoreettiseen puoleen sekä luennoin - kukapa tietää parhaiten liikunnan merkityksestä kuin entinen sohvaperuna ja työnarkomaani. Nykyhetkellä sekä yksilöohjaan että ryhmävalmennan elämäntapamuuttajia ja triathlonisteja. Toimin myös uimaopettajana uimaseurassa.

Vahvuudet

Vahvuuksiani ovat kestävyysharjoittelu ja sen rytmitys, juoksuharjoittelu, elämäntapamuutoksen hallinta, lihaskuntoharjoittelu, erityisesti lajinomainen harjoittelu (juoksu, uinti, pyöräily). Eletyt vuodet myös pehmittävät tarpeen mukaan ohjauksen “terävyyttä”; olen siis sopiva ohjaaja hieman varttuneemmallekin harjoittelijalle. Kestävyysharjoittelu ja sen rytmitys, juoksuharjoittelu, elämäntapamuutoksen hallinta, lihaskuntoharjoittelu, erityisesti toiminnallinen harjoittelu. Ohjaajana olen innostava, mutta myös melko tinkimätön.

Oma harjoitteluni

Keskityn kestävyysharjoitteluun ja olen kilpakuntoilija ikäryhmissä. Juoksuharrastuksesta tuli astinlauta triathloniin, jota tälläkin hetkellä harjoittelen. Harjoitteluni on enimmäkseen lajinomaista, myös lihaskunnon ja liikkuvuuden tiimoilta. Käyn siis kuntosalilla, juoksen sekä maantiellä, radalla että poluilla, uin märkäpuvussa ja ilman, pyöräilen, spinnaan, teen kehonhuoltoa ja vähintään yritän miettiä, mitä suuhuni laitan ja miten palaudun - tämä on minulle arkea. En kuitenkaan jokaisesta liikuntaminuuttista tee harjoittelua, joten viihdyn myös ihan tavallisesti luonnossa, erityisesti jalkapatikassa koirien kanssa.

Ohjauskielet

suomi, englanti, viro, venäjä

Keskukset

Otaniemi ja Meilahti. Mahdollisuus ottaa uusia asiakkaita heti.