Hieroja hieroo asiakkaan takareittä

Jukka Liukkonen

Hieroja
Jukka Liukkonen UniSportin hieroja

Olen lapsesta asti ollut kiinnostunut ihmisen anatomiasta ja kehon toiminnasta. Olen valmistunut urheiluhierojaksi 2005 ja osteopaatiksi 2011. Intohimoni tähän työhön on valtava ja se näkyy haluna auttaa ihmisiä voimaan paremmin.

Hoidoissa käytän monia hierontatekniikoita ja yhdistelen klassista hierontaa, urheiluhierontaa, mobilisoivaa syvähierontaa, triggerpistekäsittelyä ja faskiahierontaa. Yhdistämällä mobilisaatio- ja venytystekniikoita hierontakäsittelyyn, saadaan venytys myös syvällä oleviin lihaksiin ja nivelsiteisiin. Lisäksi hoitoon kuuluu tarpeen mukaan neuvonta ja ohjaus omatoimiseen harjoitteluun, joilla pyritään ylläpitämään hyviä hoitotuloksia ja ennaltaehkäisemään tuki- ja liikuntaelimistön vaivoja ja ongelmia. Hoitotapahtumassa hierontatekniikat valikoidaan asiakkaan halun ja tarpeen mukaan.

Kouluttaudun jatkuvasti, jotta voin auttaa asiakkaitani parhaalla mahdollisella tavalla.

Lisäkoulutukseni:
Hyvänlaatuinen asentohuimaus, lääketieteellinen akupunktio, kaularangan alueen fysioterapia, kinesioteippaus, pitkittyneen alaselkäkivun kliininen päättely, CFT(cognitive functional therapy) ja lihaskalvo- ja venytyshieronnan koulutus

Kuuntelen Sinua, keskityn ongelma-alueisiisi sekä niiden ennaltaehkäisyyn.


Oletpa vailla sitten hyvää oloa ja rentoutumista tai lihashuoltoa urheilusta rasittuneisiin lihaksiin, tervetuloa ammattitaitoiseen hoitoon!