personal trainer asiakkaan kanssa

Jasmin Kurkaa-Kivelä

Personal trainer (PT-taso 1)
Jasmin Kurkaa-Kivelä Personal Trainer UniSport

Ota yhteyttä

jasmin.kurkaa-kivela@helsinki.fi

Koulutus

  • Auktorisoitu Personal Trainer (APT)
  • Ryhmäliikunnanohjaaja
  • Liikunnan ja terveyden monitieteiset perusopinnot
  • Ravitsemustieteen perusopinnot
  • Pedagogiset opinnot
  • Psykologi (PsM)

Liikuntatausta ja työkokemus

Olen työskennellyt ryhmäliikunnanohjaajana yli 10 vuoden ajan ja nauttinut liikunnan ilon välittämisestä erilaisille liikkujille. Ryhmien ohjaamisen ohella halusin syventää osaamistani yksilöllisestä valmennuksesta ja kouluttauduin personal traineriksi. Vuoden pituiseen koulutukseen sisältyi käytännön PT-opintojen lisäksi liikunta- ja terveystieteen sekä ravitsemustieteen yliopisto-opintoja. Toiselta ammatiltani olen psykologi.

En ole aina ollut liikunnallinen, vaan löysin kipinän liikkumiseen parikymppisenä huomattuani, miten hyvä olo siitä tulee. Innostuin ensin ryhmäliikunnasta ja juoksusta, nykyisin ykköslajini ovat kuntosaliharjoittelu ja pyöräily.

Vahvuudet

Valmennustyössäni yhdistelen psykologian ja liikunta-alan osaamistani tukeakseni sinua elämäntapamuutoksissa, liikunnan ilon löytämisessä sekä sinulle sopivien liikunta- ja ravintotottumusten rakentamisessa. Jos mietit esimerkiksi liikunnan aloittamista, paluuta treenien pariin tauon jälkeen, haluat saada kuntosaliharjoittelun liiketekniikat haltuun tai kaipaat uutta inspiraatiota treeniisi, autan sinua mielelläni!

Valmennusotteeni on aktiivinen, ihmisläheinen sekä yksilölähtöinen. Minulle on tärkeää, että treenit ovat sinulle motivoivia, sopivalla tavalla haastavia ja että ne toteutetaan kehoasi kuunnellen. Uskon elämäntapamuutosten toteuttamisessa pienten askelten voimaan sekä kokonaisvaltaiseen lähestymistapaan, jossa mielen ja kehon hyvinvointi otetaan huomioon.

Ole yhteydessä niin jutellaan lisää!

Ohjauskielet

Suomi, englanti

Keskukset

Otaniemi ja Kluuvi (muut keskukset sopimuksen mukaan)