Kuva personal trainerista jalkakyykkyä kuntosailla harjoittelevan asiakkaan kanssa.

Aino Pitkänen

Personal Trainer (PT-taso 2)
Aino Pitkänen UniSportin Personal Trainer

Ota yhteyttä

aino.z.pitkanen@helsinki.fi

Koulutus

  • Fysioterapeutti AMK, urheilufysioterapeutti (sert.)
  • FIHF personal trainer
  • Urheiluhieroja

Työkokemus

Olen aina ollut vahvasti tekemisissä liikunnan ja liikkumisen parissa. Pitkä harrastustausta joukkuevoimistelussa johti ensin voimisteluvalmentajaksi ja edelleen fysioterapiaopintoihin. Olen toiminut monipuolisesti kuntoutuksen-, terveyden- ja hyvinvoinnin aloilla vuodesta 2012. Lisäkoulutuksia olen käynyt liikunnan- sekä fysioterapian aloilta ja päivitän osaamistani vuosittain.

Liikuntatausta

Tällä hetkellä oma rakkain harrastukseni on tanssi, minkä lisäksi panostan kuntosalitreeniin sekä lenkkeilyyn. Penkkiurheilen myös kausittain kovaa ja erityisesti jalkapallo sekä voimistelulajit vetävät puoleensa.

Vahvuudet

Vahvuuteni valmentajana on etenkin kehonhallinta- ja liikkuvuusharjoittelun ohjauksessa sekä liikehäiriöiden tunnistamisessa. Hyödynnän valmennuksessani vahvasti fysioterapia-alan osaamistani.

Ohjauksessani kuljetaan matkaa kohti hyvinvointia kannustavassa ilmapiirissä. Olet tervetullut ohjaukseeni, jos sinulla on jokin suorituskyvyllinen tavoite, olet aloittamassa liikuntaa, sinulla on jokin liikkumista rajoittava vaiva tai treeniin liittyvä haaste, tai kaipaat ohjausta terveelliseen ja tasapainoiseen harjoitteluun.

Oma mottoni

Liike on lääke - paljon käytetty, ja syystä! 

Ohjauskielet

Suomi, englanti

Keskukset

Kluuvi, Kumpula (myös muut keskukset sopimuksen mukaan)