UniSport_jooga_tytto

Tilaa työpaikallesi maksuton Hetki läsnäololle

UniSport tarjoaa mahdollisuuden työyhteisöllesi kokeilla maksutta puolen tunnin ohjattua läsnäoloharjoitusta. Hetki läsnäololle sisältää ohjatun harjoituksen tietoiseen läsnäoloon. Tilaa Hetki läsnäololle yhteisöllesi nyt!

Työpäivä pirstaloituu helposti kiireentunteeseen, palavereihin, tekemättömiin tehtäviin ja lukemattomiin ajatuksen katkaiseviin ärsykkeisiin. Mieli poukkoilee paikasta toiseen, ärsyttää, on levoton olo ja vaikeaa tehdä päätöksiä tai muistaa asioita. Mitä voisit tehdä?

Läsnäolo on huomion kohdistamista tähän hetkeen. Läsnäolo on keskittymistä, huomioimista ja tarkastelua. Olet tietoinen siitä, mitä juuri nyt tapahtuu - kehossasi ja mielessäsi. Tietoinen läsnäolo auttaa keskittymään, tuo selkeyttä ajatuksiin ja levollisuutta päätöksen tekoon sekä lieventää stressiä. Läsnäolon taito on tärkeää myös vuorovaikutustilanteessa, kun kuuntelet ja pyrit ymmärtämään toisia.

Läsnäoloa voi harjoitella

Lyhyetkin läsnäoloharjoitukset lisäävät keskittymiskykyä, resilienssiä ja vähentävät stressiä. Opit suhtautumaan haasteisin, ympäristöösi ja itseesi rauhallisemmin ja sallivammin. Kokonaisvaltainen hyvinvointi lisääntyy harjoitusten myötä.

Hetki läsnäololle

Tarjoa työyhteisöllesi lempeä herättely aamuun, keskittymistä keskellä päivää tai energiaa päivän päätteeksi. Tilaa maksuton Hetki läsnäololle.

Hetki läsnäololle sisältää lyhyen Unisportin esittelyn ja harjoituksen. Sukellamme yhdessä läsnäoloharjoituksen myötä rauhalliseen kehon ja mielen keskittyneisyyden – läsnäolon – tilaan.

Hetken kesto on noin 30 minuuttia. Harjotus ohjataan Zoomin välityksellä.

Tilaa Hetki läsnäololle

Tilaa Hetki läsnäololle

* indicates required

Lisätietoja

Kati Sarén
Myyntisuunnittelija
UniSport Otaniemi, Otaranta 6
02150 Espoo