Kahvakuulat

Tutustu UniSportiin!

Tervetuloa UniSportiin! Jotta elämä ei olisi pelkkiä työtä tai opintoja, muista myös liikkua – ja voida hyvin, syödä oikein ja relata hyvässä seurassa! Tutustu siis hetki UniSportin tarjontaan.

Mikä on UniSport?

UniSport tarjoaa liikunnallisia elämyksiä kaikenikäisille- ja kuntoisille liikkujille Kluuvin, Töölön, Kumpulan, Meilahden ja Otaniemen liikuntakeskuksissa sekä Porthanian tiloissa. Ovemme ovat auki sekä yliopistolaisille että kaikille kaupunkilaisille. UniSport on kohtauspaikka, jossa suorittaminen jää vähemmälle ja kokemukset korostuvat. Tärkeintä meille on hyvä fiilis!

Meillä pääset liikkumaan monipuolisesti eri liikuntamuotojen parissa kuntosaliharjoittelusta palloiluun ja joogasta tehotreeniin. UniSportista löytyy jokaiselle jotakin: voit olla vasta-alkaja, me opastamme ja ohjaamme sinut alkuun. Saatat olla myös liikuntakonkari, silloin tarjoamme sinulle kattavat puitteet harrastuksellesi ja haastamme sinut kokeilemaan uutta! Tervetuloa niin perinteisten kuin viimeisimpien liikuntatrendien maailmaan!  Käytä palveluitamme kuten haluat ja löydä oma tapasi liikkua. Me vaalimme hyvinvointiasi.

UniSport on enemmän kuin liikuntaa.

UniSportin ABC – Löydä oma tapasi liikkua

Kausikortti

Kausikortilla saat osallistua ryhmäliikuntaan ja yleisille palloiluvuoroille sekä käydä kuntosalilla. Kausikortilla saat varausoikeuden ryhmäliikuntatunneille ja palloiluvuoroille, kuntosalille voit mennä milloin tahansa.

Kausikorttiin sisältyy myös online-tunnit ja tallenteet. Treenaa missä haluat online-palveluidemme parissa!

Kertakäynti ja 10-kortti

Maksamalla kertakäynnistä sekä edullisella 10-kortilla voit käydä kuntosalilla ja osallistua ryhmäliikuntaan ja palloiluvuoroille.

Kurssit

Kursseilla pääset kehittymään valitsemassasi lajissa järjestelmällisesti ja syvällisesti tai kokeilemaan jotain aivan uutta. Kursseilla voit esimerkiksi kehittyä pilateksessa, hioa juoksutekniikkaasi, oppia erilaisia tansseja tai tutustua foam rollerin käyttöön. Kursseille on erillinen maksu eikä kausikorttimaksua tarvita.

Salivaraukset

Salivarauksen voit tehdä niin mailapelikentälle kuin tanssisaliinkin. Mailapeleihin varattavana on sulkapallo- ja tenniskenttiä, muita saleja voit varata tanssiin, salibandyyn, koripalloon tai jonkin muun lajin harjoitteluun omalla porukalla. Jos sinulla on jo jengi koossa, voit varata myös jokaviikkoisen vakiovuoron.

Sarjat ja turnaukset

Onko sinulla oma porukka, jonka kanssa on mukava pelata ja miksei myös kisailla? Kurkkaa sarja- ja turnausvalikoimamme ja ilmoita oma porukkasi mukaan!

Seuratoiminta

Olitpa sitten jo konkari lajissasi tai vasta etsimässä elämäsi seuraa, tutustu yliopistojen seuratoimintaan! Valikoimasta löytyy niin kamppailulajeja, palloilua kuin tanssiakin. Alkeiskurssit alkavat syys- ja kevätlukukausien alussa. Ota yhteys suoraan seuraan ja lähde mukaan.

Valmennus -ja  testauspalvelut sekä personal training

Meillä voit teettää itsellesi harjoitusohjelman kuntosalille tai liikuntaohjelman muuhun liikuntaan. UniSportissa voit myös mittauttaa kehonkoostumuksesi InBody-mittarilla. Mikäli kiinnostut tavoitteellisesta ja henkilökohtaisesti ohjatusta treenaamisesta ja hyvinvoinnista, personal training -palvelut ovat sinua varten.

Mitä vielä?

Liikuntavälineitä lainaksi

UniSportilta voit vuokrata mailoja, palloja tai esimerkiksi pesäpallovälineet. Eri keskuksissa on erilainen valikoima välineitä lainattavaksi.

Hinnasto

UniSportin palvelut on hinnoiteltu asiakasryhmittäin. Kausikorttien ja muiden palveluiden hinnat sekä maksutapoihin liittyvät tiedot löydät sivulta Hinnasto ja maksutavat.